CST-Feed linky structure_port a okrajové veľkosti

K

KhangKhang

Guest
Ahoj, priatelia! Ja som študoval štruktúru kŕmenie microtrip čiaru na zemi vertikálna rovina! Neviem, mám používať veľký prístav veľkosti (full lietadlo vo vymedzení vlnovodu port), alebo stačí použiť malý prístav veľkosť na kŕmenie? Okrem toho, okrajové podmienky aj, aby som bol v mnohých mysli! Snažil som sa používať veľký prístav a veľké hranice (open pridať space) pre simuláciu, mám dobrý výsledok v RL a vyžarovací diagram, ale účinnosť antény (GAIN), bola veľmi nízka! Prosím, podeľte sa nejaké skúsenosti! [/B]

Port veľkosť je trikrát šírka vedenia. Hranice Ja neviem, ja otvoriť všetky hraničné

Ahoj Khangkhang, za prvé, ja nie som úplne jasné, čo "vertikálne umelé krajiny" znamená. Radšej sa ponúka obrázok pre zobrazenie tohto feedline. Pokiaľ ide o port veľkosti mikropáskové feedline, nejaké školenia triedy navrhli úplné rovine je obvykle definovaný ako port, ale môžete nájsť pravouhlé rovine bez veľkosti, ktorá zahŕňa pásu, podkladu a krajiny je definovaný ako port, Ak zaškrtnete "obdĺžnikové anténa" (CST príklad). Takže môj záver je, nikdy v prístave je príliš malý, ak nejaké varovanie vyskočí von. Nemôžem ponúknuť žiadne vysvetlenie nízkej účinnosti v súčasnej dobe, ale možno by sme mohli študovať svojej štruktúry spoločne, ak chcete, aby vaše uplowd. Mod súboru.

57_1168082096.JPG
Hi Drunkbear! To je môj návrh konštrukcie! Ak použijeme príliš veľký prístav, simulačné systém varovať navrhnúť zníženie veľkosti prístavu zníženie maximálnej fre. Spočiatku som pre plné využitie rovinnou vlnu port simulovať, a dostal dobré zhody, ale zisk antény a účinnosť bola veľmi nízka (-5dBi, 21%). Snažil som sa obmedziť veľkosť prístavu, bola tiež hranice znížená v dôsledku a zisk a účinnosť bola zvýšená. Avšak, čas simulácie zvýšenie significatly, asi dvakrát! Okrem toho, antény útlm tiež stal nesúlad. A teraz, neviem, aký veľký prístav veľkosť by som mal použiť pre svoj štruktúru!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back