CST Eigen riešič pre otvorené hranice u

J

jayleung

Guest
Ahoj, všetci. Mám niekoľko otázok týkajúcich sa MWS-CST riešiteľ Eigen pre open-boudary prípadu. Od príklad mikropáskové vedenie vzorky simulácie v CST vlastné čísla 2005, je v hornej stene pridelené hranicu PEC miesto otvorené hranice. Zaujímalo by ma, či je správne stačí vyššieho poriadku módy? Pretože v tomto prípade, CST nepoužívajte PML hranicu, ako v HFSS, myslím, že predpokladajú, že v prípade, že vzdušné vzdialenosti vyšší dosť, radiačnej pole úpadku a môžu byť ignorované. Ale to prostredie zahŕňajú niektoré pesudo-vyššieho poriadku, módy, ktoré neexistujú v reálnom svete?

Každý subjekt vie odpoveď? Zistil som, že v prístave HFSS len simulácia, budem čeliť rovnakému problému pre pesudo-Eigen režimu. Je to použitie 2D PEC hranice pre riešenie Eigen funkcie. Som trochu mätúce, že nech už by som mal zmenšiť alebo zväčšiť veľkosť portu je získať presnejší výsledok?

Pre CST riešiteľ tvarov kmitu, nemôžete nájsť spôsoby otvorených štruktúr. Tiež, ak máte miesto veľmi ďaleko od mikropáskového vedenia, začnete mať nejaké vyššie režimy, aby vlnovod, ktorý je štít ako vlnovod dutiny. Takže si myslím, že by ste mali mať nejaké pocity, kde by sa rezonančná frekvencia a upraviť veľkosť štítu za to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back