CST CPW Chyba "Niektoré vysoké množiť režimu ..."

S

snkhan

Guest
Halo Zakaždým, keď som návrh CPW prístav v CST, to príde až v chybové hlásenie "Niektoré vysoké, aby šírenie módy na port 1 nie sú považované za pri výpočte časovej oblasti. Probablay To vedie k nepresnému energetickej bilancie. Zvážiť zníženie veľkosti prístavu a horný limit frekvencie" Čo znamená táto chybové hlásenie a ako ju riešiť. Má to nejaký vplyv na výsledok Ďakujem

Mám rovnaký problém. Snažil odporúčaného portu veľkosti od 2006 Začíname Manuál (pp 130 - 134), ale stále sa rovnaká chybová správa väčšinu času. Môže niekto prosím pomôcť?

Snažil som sa o zníženie veľkosti prístavu a / alebo horný frekvencia limit, ako sa predpokladá CST, ale k ničomu.

Nie, skúste zväčšiť ur portu strany, snažím sa ho a žiadne chyby v chybovej správe

Ak používate PEC hranice, prístav režim riešenie zrejme našli vlnovod režimu, ktoré by mohli množiť (ak nadšení problém). Musíte dávať pozor na svoje okrajové podmienky, a to, či sú vaše dôvody, CPW viazaná na PEC stene objektu (ak je to vaše okrajová podmienka). Môžete skúsiť multi-pin port, a pripojiť všetky vodiče do krajiny "-1" PIN predstavujú možné vrátiť aktuálnej cesty. Dúfam, že pomôže, - Max

halo Zakaždým, keď som návrh CPW prístav v CST, to príde až v chybové hlásenie "Niektoré vyššieho poriadku, šírenie módy na port 1 nie sú považované za pri výpočte časovej oblasti probablay To vedie k nepresnému energetickej bilancie Zvážte znížiť .. veľkosti prístavu a horná frekvencia limit "Čo to chybové hlásenie, a ako ho riešiť. Má to nejaký vplyv na výsledok vďaka
Dajte Z, os x hodnoty správne, v prístave dialógu window.And GIV tiež hodnotu codition referencie plane.The pre port hodnoty sú uvedené v nápovede, skontrolujte, či , a GIV accordiinly.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back