CPW simulácie na CST mikrovlnnej Studio

M

mauroferrari_

Guest
Každý, kto mi môže dať príklad simulácie v CST na koplanárne mikrovlnnej okruhu? Tak vidím, ako nastaviť porty Vďaka

Ahoj, zaškrtnite odbočenie spojky v MWS príklady. Používajú Multipin prístav s niekoľkými aktuálne súbory. Môžete urobiť to isté s spojky. F.

Ďakujeme vám za vašu radu .... Otvoril som spojku Lange v CST example, ale videl som, že v prístave sú jednoduché a nie multipin ... Ktorý z nich je správne? Multipin Vlnovodové porty alebo jednoduché vlnovodného typu porty?

Dobrý deň. záleží .. Ak je signálový vodič je pomerne ďaleko od seba, môžete priradiť jeden port pre každý riadok. Uistite sa, že porty nebudú prekrývať. V prípade, že linky sú bližšie pri sebe, môžete použiť multipin prístav s niekoľkými súčasných sad miesto. F.

[Quote = RFSimulator] Dobrý deň. záleží .. Ak je signálový vodič je pomerne ďaleko od seba, môžete priradiť jeden port pre každý riadok. Uistite sa, že porty nebudú prekrývať. V prípade, že linky sú bližšie pri sebe, môžete použiť multipin prístav s niekoľkými súčasných sad miesto. F. [/quote] Tu nájdete štruktúry, ktoré som publikoval v inej diskusii na toto fórum, môžete mi povedať, či je port nastavenie je správne? Ďakujem vám! H ** p: / / www.edaboard.com/download.php?id=103698 diskusie je na: h ** p: / / www.edaboard.com/ftopic82440.html

Ahoj, ktorý ste práve pridali geometrie (*. mod a *. par) súboru. Na stiahnutie nájdete len obraz. F.

[Quote = RFSimulator] Ahoj, ktorý ste práve pridali geometrie (*. mod a *. par) súboru. Na stiahnutie nájdete len obraz. F. [/quote] Tu nájdete celý projekt CST, keď som simulovať štruktúru mi pripadá nesprávne výsledky (zistil som, že porty sú skratované), môžete mi pomôcť správne nastaviť simuláciu? Ďakujem

Ahoj, mal som sa rýchlo pozrieť na svojej štruktúry. Vias v modelu je vákuum. Ste si istí, že je to správne? Okrem portov 2 a 3 sú priamo umiestnené na GND mosta. Vzhľadom k tomu, GND mosty nie sú spojené s hlavnou GND (priechody problém) riešiteľov portu režime vidí nejakú "plávajúca" plechy priamo na port. Prosím zmeniť. Na záver by som presunúť portov 2 a 3 od mostov rovnako. V prípade, že most je konečne pripojený portu režime riešiteľ bude počítať režim, ktorý zahŕňa mosty. To iste líšiť od CPW režimu. Vždy, keď niečo také by malo byť vnútri štruktúry, a nie priamo na port. F.

Máš pravdu, musí byť vodivé, ale cez mosty, v prípade priblíženia štruktúry nie sú spojené s portom ... Myslíte si, že multipin porty v poriadku?

Ahoj, stále by som presunúť porty preč rozšírením CPW. Získate vyššieho poriadku módy pri moste, a tieto spôsoby by nemalo byť v blízkosti prístavov. Vaše rozmery nie sú správne. V súčasnej dobe je spojka asi 1M veľkosti! Port definícia všeobecne by malo byť OK, keď to všetko opraviť. Pozrite sa do impedancia korigovaná model. Čo impedace si môžete očakávať? F.

[Quote = RFSimulator] Dobrý deň, stále by sa pohybovala v prístavoch mimo rozšírením CPW. Získate vyššieho poriadku módy pri moste, a tieto spôsoby by nemalo byť v blízkosti prístavov. Vaše rozmery nie sú správne. V súčasnej dobe je spojka asi 1M veľkosti! Port definícia všeobecne by malo byť OK, keď to všetko opraviť. Pozrite sa do impedancia korigovaná model. Čo impedace si môžete očakávať? F. [/quote] som opravil rozmery projektu (UM), ale nechápem, prečo sa mosty, aby vyššieho poriadku módy? Môžeš mi prosím vysvetliť?

Dobrý deň! To možno vysvetliť pomocou jednoduchého kroku koaxiálneho kábla. Ďaleko od kroku, som veľmi pekný TEM pole vzor. Keď sa dostanete veľmi blízko ku kroku, sa zmení model, pretože pole rušenie spôsobené krokom. Výsledky pole možno považovať, že súčet všetkých vyšších rádov koaxiálny režimy. Tieto režimy sú obvykle nešíri cez koaxiálny kábel, pretože sú pod cut-off. Sú to len u tohto kroku. Mimochodom: je to, ako režim príslušné programy pracujú. Nájdu hmotnosť koeficienty vyšších rádov režimy na oboch stranách kroku ... Vo vašom CPW budete mať rovnaký efekt. Okolo GND mosty, pole vzor sa musí zmeniť splniť všetky okrajové podmienky danej geometrie. Tieto zmeny sú miestne a nemôžu množiť. Avšak WG portu nemá rád tieto "poruchy", priamo v prístave, pretože v prístave sa snaží "za definíciou" rozrušiť štruktúru s čistým módu. To je dôvod, prečo má zmysel sa do prístavu trochu ďaleko od ďalšieho prerušenia F.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back