CPW Design

T

tflaherty

Guest
Nazdar

Som začiatočník v návrhu PCB.I bežnej konštrukcie RF konektory.

Takže, mám otázku týkajúcu sa používania CPW na PCB.Keď som plynúť môj sim v HFSS nájdem v impedancia nie je konzistentný prostredníctvom frekvenčný rozsah, to znamená, že začína na 51 ohmoch a končí na 79 ohmoch pri vysokej frekvencii.Čítal som, že existujú metódy, ktoré sú použité na opravu tohto problému, ale já jsem nenašla, všade mi hovorí, že to, čo sú tieto metódy.

Takže, môžete mi niekto sprievodcu na niektoré cvičenia na túto tému.

Vďaka

HFSS pomoci má špecifické usmernenia pre Zo výpočty.Pozrite sa do toho a zriadiť na vlne prístavy v pomere k CPW liniek.Váš problém môže ísť preč.Vyhľadávanie na Impedance výpočet nájsť úseky.

tflaherty Napísal:

NazdarSom začiatočník v návrhu PCB.
I bežnej konštrukcie RF konektory.Takže, mám otázku týkajúcu sa používania CPW na PCB.
Keď som plynúť môj sim v HFSS nájdem v impedancia nie je konzistentný prostredníctvom frekvenčný rozsah, to znamená, že začína na 51 ohmoch a končí na 79 ohmoch pri vysokej frekvencii.
Čítal som, že existujú metódy, ktoré sú použité na opravu tohto problému, ale já jsem nenašla, všade mi hovorí, že to, čo sú tieto metódy.Takže, môžete mi niekto sprievodcu na niektoré cvičenia na túto tému.Vďaka

Stretol som rovnaký problém, ale myslím, že je normálne, pretože nie je presný TEM režim a rozptyl.

Vďaka za vaše komentáre, ale to, čo som sa snaží urobiť, je vytvoriť stabilný 50 ohmoch PC palube designu.Keď som sa pozrieť na TDR ukazuje mi, že doska nie je impedanci 50 ohmov a potřebuju poradit, ako sa PCB designer
na splnenie tejto úlohy.Myslíte, že používajú cez to, alebo pridať kondenzátory, alebo ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back