CoolRunner-II CPLD I / P napätie tolerancia?

S

sachingorkhe

Guest
Zdravím všetkých, ja používam XC2C64A CoolRunner-II CPLD pre môj projekt. Je to v podstate 1.8V kompatibilné s CPLD. Ale potrebujem 2-3 I / O pre 3.3V kompatibilné. Nechcem používať úroveň tlmočník forme 3,3 až 1,8. V dátovom liste sa uvádza, že "CoolRunner-II vstupnej vyrovnávacej pamäte môžu tolerovať až do 3.9V bez fyzického poškodenia." Takže môžem priamo pripojiť môj 3,3 signály tohto CPLD? :: Odpovedať ASAP očakávať. Nájdete to, čo prílohe spomínaný dátový list? Vďaka vopred. Sachin

Ahoj sachingorkhe ... Pre tento CPLD XC2C64A Existujú dve dodávky ... volal VCCIO1 a VCCIO2 .... Môžete sa pripojiť to 3,3 .... pozri datasheet si pozorne ..... Tam sú dve banky ..... bankou1 a banky2 tohto CPLD ....... musíte pripojiť VCCIO1 a VCCIO2 na thses bankám ..... nájdete v priloženom obrázku podrobnosti VCCI ....

Ahoj Sadashiv, vďaka za Vašu odpoveď. Viem, že banky sú 2 k dispozícii pre rôzne napájanie I / Os. Moja otázka je, čo chcem, 3 piny len pre 3,3 tolarable. Ja používam Zvyšok Všetky čapy na 1,8 rozhraní. Môžem pripojiť tieto 3 piny 3,3 na môj 1.8V / O piny? Ako Xilinx spomenul jasne. Korektné ma, či zle. Vďaka, Sachin

Vďaka hoši za ur coopration. Použil som odpor delič napätia pre zníženie napätia od 3,3 do 1,8. Vďaka, Sachin

Ahoj sachingorkhe, ako ste spomenul vo svojej pôvodnej otázke, listu tvrdí, že vstupné vyrovnávacej pamäte vydrží až do 3.9V, aj keď VCCI len 1,8. To znie ako nemusíte odpor deliče na 3.3V, ale v skutočnosti som sa snažil to. Vstupné prah napätie môže byť trochu málo pre 3,3 signál, ale zníženie hluku solventnosti môže úplne jedno, v projekte. Ak máte stále obavy o tom všetkom sa môžete opýtať Xilinx predložením WebCase prostredníctvom svojich webových stránok. Obvykle odpovie do jedného alebo dvoch pracovných dní.

Ahoj echo47, nie je otázka zníženie hluku rozpätia. Som implementoval to na doske a funguje dobre pre mňa. Vďaka za Vašu odpoveď. Vážim si. Sachin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back