Confused s AT príkazy

M

markrod

Guest
nazdar!aj môj mobil pripojený k počítaču cez HyperTerminal.i dont len získať, prečo je to, že pri odosielaní im rovnakú AT príkazov (v cmgs = "<my cellphone#>", 125) ... to funguje väčšinu času.ale niekedy to tak nie je.Vie niekto, prečo je tomu tak?im pomocou presného AT príkazov a parametrov a skopírujte ho doslovne, ale to nie je konzistentný, že ak to funguje, alebo nie ...

vďaka!

Nazdar
si správne použitie prenosovej rýchlosti a nastavenie?
pozdravy

môže kvôli Loos pripojenia v kábla (mám na mysli jeho konektory).

Myslím, že áno.im pomocou aplikácie Nokia 6210.19200 bitov za sekundu, 8 dátových bitov, žiadna parita, 1 stop bit ...

Všimol som si, že keď im zadanie AT príkazov v HyperTerminal a vykonáva pisárske chyby a pokúsiť sa vymazať a prepísať, je správne, že sa na povel, kedy príkaz vygeneruje chybové odpoveď.inak jeho OK.

tiež,
môžem spýtať, či niekto nemá skúsenosti s predchádzajúcim modelom.Príčina nie je vo všetkých príkazov je k dispozícii pre všetky mobily Nokia.Chcem len potvrdiť, ak model prijíma na cmgr (čítaj správy).aj typ na cmgr = "SM" a cmgr = "me", ale generuje chybové odpoveď.
vďaka!

skontrolovať, tento odkaz sa vám môže pomôcť:
http://www.serasidis.gr/circuits/smscontroller/smscontroller.htm

Nazdar
Myslím, že musíte použiť 9600 bps.
nebudete môcť používať žiadne prenosové rýchlosti, ktoré chcete.
pozdravy

vďaka!Nakoniec som sa dostal k práci väčšej dôslednosti pri HyperTerminal.

I potom interfaced to s mojím mikrokontroléry a bol schopný posielať sms cez moje mikrokontroléru, ale táto doba nie je 100% presné.Niekedy sa znaky dostať neusporiadaný a niekedy
doesnt poslať vôbec.Použil som prenosová rýchlosť 9600, 8 dátových bitov, žiadna parita a 1 stop bit.

niekto má nejaký návrh / napovie, prečo to tak deje?

vďaka!

Vďaka všetkým.Myslím, že som tu visieť na to hneď.som úspešne podarilo odoslať sms hned.ale i dont chápem, prečo všetky odpovede aj dostať sa vždy <CR> <LF> OK <CR> <LF> reakcie.

dont vedieť, jestli jsem žiadnu inicializačnej pre mojej fone.inicializova aj môj fone zaslaním nasledujúce príkazy:

V CTZ -> Moja SIM pamäť pre ukladanie správ.
na cmgf -> nastaviť ako textový režim nie PDU režim

som chýbať na žiadnej velenie v nastavení telefónu konfigurácia?vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back