COMPIM a Proteus pre PIC

N

nomad13

Guest
Snažil som sa použiť compim funkcie Proteus komunikovať s GSM modulom. Používam pic 16F877, je TX a RX priamo pripojený k compim. Posielam dáta do compim, ale dostávam neznáma dáta na druhom konci. Čo musím urobiť? Snažil som sa používať MAX232 na okruhu, ale nemám dostávať na príjemcu. Môže niekto priložiť návrh dosky pomocou pic a compim v Proteus. Vďaka

Ja som sa snažil použiť compim funkcie Proteus komunikovať s GSM modulom. Používam pic 16F877, je TX a RX priamo pripojený k compim.
16F877 TX COMPIM Tx. 16F877 Rx na COMPIM Rx
posielam dáta na compim, ale dostávam neznáma dáta na druhom konci. Čo musím urobiť?
COMPIM je nastavenie parametrov komunikácie, musíte ju nastaviť.
Ja som sa snažil použiť MAX232 na okruhu, ale nemám dostávať na príjemcu.
COMPIM MAX232 sa už nebudú pridávať ďalšie.

Vďaka za info. Už som na to prišiel. Problém nebol, ale z Proteus z protónu picbasic. Po stlačení tlačidla zostaviť a programové tlačidlo (program až Proteus). Na výber palube predvolené kryštál 4MHz, zatiaľ čo frekvencia bola na programe užívam 20MHz. Aj napriek tomu je potrebné zmeniť frekvenciu kryštálu pred simulácie. Je možné zmeniť predvolené frekvenciu?
1_1176272081.jpg
61_1176271803.jpg

COMPIN + + GSM modem Proteus pozdravom Ja používam Proteus simulovať môj projekt, ktorý má AVR ovládanie relé, AVR je prepojený, alebo pripojená k modemu GSM sim900d, volania na GSM modem od uložené číslo sa aktivuje relé na krátku dobu času .. Teraz som pomocou compim pripojiť modem k simulácii môžem čítať sms, výpis čísla a správy .. ale problém je vždy, keď je volanie na číslo RI pin 9 z compim je nastavený, a ja som tiež vidieť blikajúce na RX pin, ale žiadna správa sa zobrazí na VTERM miesto RI linku zavesí nastaviť iba a žiadne Ďalšie odpoveď je k dispozícii modem, som pomocou Development Kit od SIMCOM by prikladám fotky Proteus po obdržaní výzvy theere žiadny prsteň a + klip na svorky RX a RI, je celý čas červená
51214d1291211404-untitled-png

To je môj kódovanie, ktoré by mali odosielať dáta .. snažil som sa v Proteus, ale žiadna odpoveď .. Čo je to moja chyba .. # Include # include # include # define # define red_1 PORTA.0 yellow_1 PORTA.1 # define # define green_1 PORTA.2 RXB8 1 # define TXB8 0 # define USB modemy 3 # define RXEN 4 # define TXEN 3 # define UCSZ1 2 # define UDRE 5 # define UCSZ0 1 # define RX 7 neplatné USART_Init (unsigned short int F_CPU_MHz, unsigned short int Baud_Rate) {UCSRB = 0x00, / / Vypne pri nastavení prenosovej rýchlosti UCSRA = 0x00, / / Vypne USART UCSRC flags = (1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back