Cnie sa mi po starých dobrých ANSI C

T

Techie

Guest
Preč sú dni, kedy ste mohol napísať "Hello World" program počas niekoľkých minút, len málo kbs skompilovaných samostatné exe a pár riadkov kódu.

Dnes, keď budem musieť napísať jednoduché aplikácie pre Windows s veľmi jednoduchou obrazovku, robí nejaký sériový comm, I cant find jednoduchý C vývojové prostredie.

VB6 bol dobrý jazyk.Ale s DotNet, majú tiež nakaziť.

Kde nájdem plain C vývojový systém, ktorý možno kompilovat staticky okna aplikácie, bez príliš veľa režijných nákladov.

Aby sme to zhrnuli, je tam "ANSI C" chuť VisualBasic 6.0.bez režijných Visual C .

Môžete nájsť docela pekné voľnej C / C kompilátor tu.

h ** p: / / www.bloodshed.net / devcpp.html

Je to open source projekt IDE, ktorý podporuje a používa kompilátor GCC, ktorý je veľmi dobrý a ťažké poraziť kompilátor.

Zkoušel jsem to, ale to nie je tak priamočiara, ako VB6.Napríklad, nie je tam žiadny nástroj poľa patrí jednoduché tlačidiel, textových polí a prepínačov.

No, já bych sugesto Delphi, ktorá je Object Pascal a je najviac produktívny a ľahko ovládateľný windos rád v exsistance.

Beda, to je zánik Delphi, Borland predávajú IDE a nebude ďalej rozvíjať a podporovať.

Tu si môžete stiahnuť Visual C # Express od spoločnosti Microsoft zadarmo.C # je veľmi zaujímavý jazyk, bolo napísané, ktorý predkladá Anders Hejlsberg, ktorý napísal Turbo Pascal a Delphi, a je teraz podieľa so spoločnosťou Microsoft.Oni ho lákal od Borlandu sa 4 milióny dolárov.
Takže Microsoft Visual sieť je asi dostať dobré.
C # pokusy urobiť najlepšie kúsky z C, C , Delphi, theres dokonca aj niektoré z perlu to.

Je Visual C # nič jednoduchšie, ako Visual C .Mám dobrú znalosť ANSI C. Ale neboli použité C #.Existujú
veľké rozdiely.

Páči sa mi, som vždy našiel C , ktoré majú byť trochu overblowted a tajomnými.
C # je veľmi viazaná na net framework, ale Visual Express je docela pekný ide.
Ak viete, c nie je ťažké dostať sa do C # a rámec sa veľa v pozadí pre vás.
Niekoľkými zvraty, nemáte hlavičkové súbory, máte menné priestory, NET Framework podporuje viac ako 60.000 funkcie, exe sú malé, ale musíte rámec pre spustenie programu, môžete použiť ukazovatele, ale málokedy sa k prevodu z jedného typu na iný, je tak jednoduché.Je to veľmi chladné.Tam je sériový port, môžete pád na formulári.
Myslím, že to bude preferovaný jazyk v budúcnosti.

Čo si o licenciu.Je voľne používať, alebo aj bez nasadenia.Do aplikácie potrebujú inštalujú alebo aplikácia môže bežať na ľubovoľnej platforme, ktorá má čistej inštalácii rámca.I to, čo si o užívateľskú základňu.Je veľa ľudí, ktorí používajú to.

Áno, prekvapivo je to zadarmo, stačí sa zaregistrovať kópie.Myslím, že plán Microsoftu je prinútiť ľudí používať.Dodáva sa s inštaláciou šikovný program pre nasadenie vašich aplikácií.Apps bežať na ľubovoľnej platforme, ktorá má čistej inštalácii rámca.NET Framework je aj OS nezávislé, theoreticly, môže bežať na ľubovoľnej platforme, ktorá podporuje siete.
K dispozícii je aj Visual Basic Express a Visual C vyjadriť na stiahnutie zadarmo.

Snažil som sa vyjadriť a VC # sa to páčilo moc.Myslím, že idem na to.Už ste niekedy používa spojky pre TCP / IP komunikáciu do tejto oblasti.Bol som s použitím winsock vo VB.Vkladá 4 hodiny 59 minút:Je Visual C Express akúkoľvek jednoduchšie ako staršie verzie.Povedané jednoduchšie, pre znalcov programátor ANSI C nie sú oboznámení s časťou OOP C (triedy atď), by bolo ľahšie začať VC Express alebo VC # Express.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back