CMOS vodič riadiť veľké zaťaženie Capacitance

D

drabos

Guest
Každý, kto knoes akýkoľvek predmet, kniha, kapitola o vodiča obvody CMOS riadiť veľkou kapacitou zaťaženia. bootstrapped meniča alebo niečo iné vďaka?

K dispozícii je operačný zosilňovač, ktorý je vhodný pre riadenie kapacitnú záťaž, možno také topológie je vidieť v kapitole 7 (GA-CF konfigurácia), operačný zosilňovač knihy "operačný zosilňovač, teórie a dizajne" Johan Huijsing. Možnosť je použitý zúžený vyrovnávacia topológie

Jednotlivé etapy budú dobré, ako to bude záťaž kompenzovať

[Quote = drabos] chcem riadiť bráne veľký spínací MOSFET. [/Quote] trochu mimo tému. Avšak ma zaujíma, ako určiť hodnotu kapacity brány? zo simulácie alebo výpočet? Môžete ma naučiť, ako to urobiť. Ak je to aj záujem, s cieľom navrhnúť Povedzme, operačný zosilňovač, musíme poznať hodnotu zaťaženia kapacity. Vo vašom prípade sa domnievam, že brána je kapacitná záťaž kapacitné.

Áno, brána kapacita je cap, som zvyčajne používajú pracovný bod analýzy pre stanovenie brány kapacita, nie AC.

Ak používate monolitické moc MOS tranzistorov môžete odhadnúť bránu kapacitné pomocou vzorca = WLCox.

Nastaviť reťaz meničov (s aj celkový počet, samozrejme) tak, že každý menič diskov až 4 krát kapacita, vlastný vstup uzla. Takže začať so záťažou, a veľkosť meniče vedľa neho tak, že jeho vstupnú bránu uzol cap = kapacita výstupný uzol + difúzna kapacita meniča, opakujte tento postup, až sa dostanete na minimálnu veľkosť meniča. Tento postup sa dostanete veľmi blízko dosiahnuteľné minimum oneskorenie pre riadenie veľké zaťaženie.

reťaz meničov je dobrý spôsob, ako vyriešiť problém veľkého zaťaženia disku, ale je treba vidieť, že každý menič má mať multiplicity hodnota, tj prvej fáze môže byť 1 menič, druhý 3, 7, 21, atď ... a počet stupňov závisí na CL (kapacita záťaže)

A čo bootstrapped obvodoch? Má niekto tušenie, ako sa veľkosť tranzistorov v zavádzacie okruh?

[Quote = drabos] Jo, brána kapacita je Spoločnej poľnohospodárskej politiky, som sa zvyčajne používajú pracovný bod analýzy pre stanovenie brány kapacita, nie AC. [/Quote] myslíš, že si to pracovný bod analýzy a tlač hodnôt ČGS? To bude predstavovať záťaž kapacitné? Aká veľká je vaša ČGS hodnotu? na to, čo hovoríme, že hodnota ČGS hodnota je veľký?

Používam CGG, skôr než ČGS. cca. 10 pF. Čo je to veľký? Je to závisí na aplikácii, ak potrebujete vysokú rýchlosť a veľmi rýchlou dobou nábehu, myslím, že 500 FF môže byť vysoká. Ale ak nepotrebujete toľko otáčok, môže byť 1 pF ešte malá. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] bootstrapped obvodu: pomocou kondenzátora, aby menič rýchlejšie. mnoho IEEE článok o tom, ale spôsob triedenia a môj problém je, že som sa snažil nejaký okruh, ale výkon nie je tak dobrý, môže byť som szed tranzistory zle. :-(

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back