CMFB pre diferenciálny zosilňovač

C

calliste

Guest
Ahoj všetci, je nutné pre CMFB vybral skončil operačný zosilňovač pre stabilizáciu výstupu? Príčina všetkých prípadoch som videl len pre plne diferenciálnej zosilňovač. (S diferenciálnym výstupom) Ďakujem za vašu odpoveď

Najviac op pracuje v tesnej slučke, takže jeden skončil výstup OP spoločné napätie stanoví spätnou väzbou. Takže len plne rozdiel napríklad CMFB op.

RCA operačný zosilňovač potrebuje spätnú väzbu, ako náhrady dvojfázové operačný zosilňovač, zdá sa, že CMFB pre plne differertial je trochu nepríjemné, máte nejaké relavant články o VMFB plne diferenciálnej, Alan_Nesta, vďaka

Sigle skončil výstup operačného zosilňovača nepotrebujú VMFB, pretože negatívne možno definovať výstupnej úrovne, ale plne diferenciálnej výstup operačného zosilňovača je možné to urobiť s tým, že výstupný odpor je veľmi nízky.

Ahoj vďaka za vaše odpovede. Ak používate môj jediný skončil operačný zosilňovač (bez CMFB) pre prevod IV, je to v poriadku to funguje dobre, ale pri jeho použití v regulovanom konfigurácii cascode získať (je to výstup na MOS brány ....) výstup DC zmeniť pri zmene mojej DC vstupné a výstupné operačný zosilňovač MOS na nebeží v oblasti nasýtenia. Ako som sa s tým vysporiadať? Alan_Nesta nájdete jednoduchý príklad CMFB okruhu v knihe Allen "analógové obvody", tam je aj tento článok http://www.springerlink.com/content/p5420r2388q72400/fulltext.pdf Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back