Class-D audio zosilňovač

H

hugo_nz

Guest
Ahoj všetci, ja som pracoval na Class-D audio zosilňovač pre návrh projektu. Trvá analógový vstup a používa žiadny vlastnej fantázie IO. Nemôžem nájsť veľa na týchto stránkach o triede D - pozerám na zlom mieste, alebo čo? Ja by som si ale niekto by to urobil skôr. Som pomocou LM566 tvoriť trojuholník vlna, komparátor, niektoré výluky logiku, niektoré čipy MOSFET vodiča (napr. MAX626) a MOSFET H-mostík. Spínacie frequecny bude o 100 kHz, alebo možno menej (iba pre jeho subwoofer) a celkový výkon, aby zaťaženie bude 50-100W RMS. Každý z nejaké návrhy, pripomienky, apod Vďaka, hugo_nz

Tam bol nedávno na túto tému. Tu je niekoľko návrhov. Otestujte si svoje okruhu na nízke napätie napájania pred použitím v plnej výške. Budete potrebovať low-pass filtra pred reproduktormi. Malo by ísť s vysokou impedanciou z kapely.

Tak to dopadá musím urobiť to, čo na jednostrannom PCB - tj žiadne umelé krajiny - všetko som čítal hovorí, že nízke impedancia a indukčnosti krajina je životne dôležitá pre spoľahlivý výkon. Niektorý vedieť, či to bude možné. (Im nový na tomto fóre, a switchmode veci - nadúvanie môžete dať odkaz na "nedávnej diskusii, pretože som cant nájsť) thnx a jasot, hugo_nz

No, len pripomenúť všetkým, "Filter Free" je veľmi jednoduché a cenovo komplexne navrhnúť všetky druhy filtrov. Použil som ju navrhnúť vyvážené 2. poriadku Butterworth filtrom pre tieto komba za niekoľko minút. odkaz: f * p: / / ftp.nuhertz.com/filter/FF3_1.exe stránky: h ** p: / / www.nuhertz.com/filter/ jeho Freeware - yay i dont potreba fuk kola nájdenie krack pre to. hugo_nz

Myslím si, že by bolo pekné, keby niekto nám môže dať odkazy (HTTP) na zosilňovač triedy D projektov. Vďaka vopred

Chápem, že s využitím všetkých výhod N-channel zariadenia Power fáze (H-Bridge) - lepšia účinnosť, atď .. Ale ako by ste mali ísť s vysokou bočnou N-channel MOSFET v prípade, že napájacie napätie je vyššie ako 20 V, ktorý sa zdá byť maximum pre všetkých cenovo dostupné a ľahko dostupné high-N-Channel strane vodiča čipy (tie sa nábojové pumpy), ktoré nájdem. Pouč ma!

Skúste sa pozrieť okolo Supertex webu pre použitie tejto poznámky. Mám 7 rokov starý papier tovar z nich s aplikačnou poznámky o vysokých ovládače, ktoré používajú kondenzátory, rezistory, diódy a tranzistory.

Ahoj všetci, vďaka za všetku pomoc, tak ďaleko. Začínam obvodu spolu. S pozdravom našiel som čip pre riadenie MOSFET, HIP4080A tým, Intersil, ktorá obsahuje komparátor pre PWMing, oneskorenie logiky (aby sa zabránilo natáčania-priechodky) a full-most vysoké a nízke FET vodiča (+ poplatok čerpadlo a Bootstrap). To vedie až 1MHz. Akékoľvek Austrália / Nový Zéland čitatelia vedia, kdekoľvek sa dostať jeden. Majú je u RS, ale RS sú drahé (* povzdych *). Ešte raz vďaka, hugo_nz

U možno použiť LM4651 národného. Je subwofer 170W zosilňovač triedy D. U niektorých zmien u vie 20Hz-20kHz zosilňovač. Práce naozaj dobrý ... pozornosť vo všetkých umelej krajiny v rade a hodnotu indukčnosti pre výstupný filter. Bye!

Tento projekt je splatná za pár dní. Stále Haven, t dostal pracovnej doske Tho. Tu je moja posledná správa, ako práve teraz. Akékoľvek recomendations a komentáre, dokonca aj pravopisné chyby ocenil. na zdravie

Vďaka j_explorer2 už som čítal, že doc. To je veľmi užitočné, a teórie spätnej väzby tam je to, čo som pre stabilizáciu môjho cyklu.

Hlavná vada v týchto obvodoch sú nedostatky v trojuholníku generátora. Oni sú mierne nelineárnu a produkujú skreslenia. Toto skreslenie je tiež súbor signálov pri vzorkovacej frekvencii a môže rozšíriť sa do pásma signálov produkovať disharmonické zvuky. To je dôvod, prečo vzorkovacia frekvencia musí byť tak vysoké, čo ďalej ovplyvňuje systému, pretože vyšší generátory frekvencie trojuholníka sú nelineárne, než tie nižšie frekvencie. To je dôvod, prečo sú tieto zosilňovače len pre subwolfers a nie iný frekvenčný rozsah. Asi pred 30 rokmi najväčšie hi ak sa spoločnosti snažil triedy D a nemohol, aby to fungovalo s malým skreslením pre ostatné audio rozsahu.

Môže mi niekto prosím, povedzte mi, ako sa ot protel a PSpice súbory exportovať do niektorých formátu, ktorý je prenosný, teda vo formáte PDF alebo EPS alebo aj súbor s obrázkom. Môžem súbory z psíky ako DXF (AutoCAD), ... a viem, ako sa dostať je vo formáte PDF, ak sa dostanete tlače do súboru, ale ani jednému sa to. Mimochodom je to protel 98 a Pspice 8, pretože sú na počítačoch univerzity.

závažné závady v týchto obvodoch sú nedostatky v trojuholníku generátora. Oni sú mierne nelineárnu a produkujú skreslenia. quote] To bolo pri návrhu. Pozrel som sa na použitie ICL8038, ale jeho jediný dobrý 20kHz, tak som použil LM566C, ktorá má asi 0,5%, v trojuholníku, nelinearita 200kHz ako im pomocou AT.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back