cievky / indukčnosť na mikroskopickej úrovni otázku

A

azaz104

Guest
Ahoj všetkým, za všetko, čo fyzika veteránov, viem, že to môže byť jednoduché, ale pre elektrotechnici, môže to nepríde také ľahké. Moja otázka leží v oblasti induktora / indukčnosť analýzy. aj keď viem, nič o kvantovej fyzike, ale ja by som ocenil niekoho dávať vedecké vysvetlenie, so silnými matematika ovinutý okolo drôtov s sínusové prúdy nimi prechádzajú, a to všetkých čias vysvetlenie, že odpor cievky "rastie s frekvenciou, a Lenzov zákon ... .... môže niekto namiesto mňa dobrý článok - dlho vypracovanie jeden o tom. , Bassel

[Quote = azaz104] slučke vodiče sínusové prúdy nimi prechádzajú, [/quote] Dobrý deň, budete lepšie vysvetliť, ako ste na mysli slučku vodiče? Najlepšie by bolo kresliť aj od ruky náčrtok v systéme Windows vstavaný program pre maľovanie, pomohlo by to aj ostatné, tu pochopiť presne drôt usporiadanie? Možno, že zase jeden solenoid? Nemyslím tým budem môcť dať presnú odpoveď, ale potom sa šanca zvyšuje, keď chápem vaše zariadenie, nastavenia, rovnako ako vy máte v hlave: | alebo možno vidíme ako vodič nastavenia niekde na webe? unkarc

Začnime jednoduché kruhové slučky (skrutkovitými kruhovú slučku), rovnako ako normálne cievky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back