Cievka v koaxiálny combline filter

Z

zahriladha

Guest
Musím vytvoriť prehovoriť combline filtra, kde medzi rezonátorom a prenosu je induktor. Jeden z mojich priateľ mi povedal, že pre realizáciu účely môžu byť indukčné nie je možné napojiť priamo z prenosu Rezonátor, ale namiesto toho musí byť z prenosovej linky do zeme (ktorá je blízka rezonátor). Preto by som chcela poznať váš poradenstvo v tejto matter.Kindly dajte mi vedieť, ak máte nejaké informácie na túto tému. ďakujem

Modeling budú musieť urobiť takhle. Táto prierezová oblasť a vzdialenosť od rezonátora sa parametre spojky.

Vážení Ohta, Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď. Áno, som naozaj chcem navrhnúť, ako je na obrázku. Máte nejaké ďalšie info o návrhu postupov najmä detetermine vzdialené od rezonátora a drôtené cievky + prierezu. Parameter, čo som teraz je iba hodnota induktora. Neviem, ako sa správať, aby vzdialenosť a prierezu. Som naozaj oceňujeme vašu láskavú pomoc v tejto záležitosti. Vďaka!

Tento problém sa dá uchopiť tendencie k veľkosti HFSS etc.However, je presnosť nezískal (Vzhľadom k tomu, oka by mala byť veľmi podrobne). O to požiadajú o experiment, je to najlepšie.

Ohta, Máte nejaké príklady HFSS súbor pre tento induktor realizáciu? S vaším dovolením by som chcel mať. BTW, mohol by si pls navrhnúť mi žiadne odkazy na toto. Po druhé, máte zoznámiť s kapacitou sondy? ako cievky, musím navrhnúť kapacitu sondy a ja veľmi oceňujem Vašu pomoc tejto. moc ďakujem

sorry. Pretože výpočet týmto problémom je potrebné výkon PC (Ak chcete zväčšiť počet ok), nie je vypočítateľnú v mojom PC.

Vážení Ohta, že by bolo užitočné, ak máte návrh postupu (egformulae apod alebo odkaz) pre tento induktor. Mohla by mi pomôcť určiť priemer, dĺžke vodiča a vzdialenosť medzi drôtom a rezonátorom. Potom budem snažiť experimentovať pomocou môjho počítača. Som veľmi vďačný za pomoc na túto tému. Díky moc [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 36 minútach: [/color] [/size] Vážení Ohta, ešte jedna vec, kde ste si ten obrázok? thks

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back