CIC decimator vypínačov Ako možno znížiť CIC filtračná plocha?

K

kuohsi

Guest
Ahoj, všetko som navrhovanie CIC decimator filter pre sigma-delta ADC. Môžem predpokladať, delenie rýchlosť R = 1024? R = 1024 je veľké množstvo. Má veľký okruh oblastí? Ako môžem znížiť CIC filtračná plocha? Ďakujem vám!

Obyčajný CIC delenie je technika, od starších dobách, kedy by snaha o multiplikátory, ktoré sú potrebné pre zložitejšie FIR filter decimators sa vyhnúť. Sú stále užitočné. Počet bitov potrebných v jednotlivých decimator fázach v závislosti na R, a ďalších parametrov možno nájsť v literatúre.

Musíte sa pýtať sami seba na pár otázok prvý: 1. Aký je môj delenie faktor? Ktoré ste uviedol ako 1024. 2. Pozeráte sa na CIC filter, tak ako hlboko sa svojou prvou postranných lalokov je treba? Tým sa nastaví počet fáz CIC filtra. 3. Teraz viete, že ste niekoľko fáz, je vaše pripojenie dostatočne malé v porovnaní s vašou vzorky frekvenciu, ako že chce signál nie je narušovaná viac etáp? 4. Môžete tiež určiť počet registrov a sčítačky, a veľkosť každej registrácii a výbavy pre stanovený počet etáp, tak, že si môžete určiť oblasti, odhad. Môžete tiež paralelne do niektorej z hrebeňa a / alebo integrátorov znížiť veľkosť, ale za cenu zvýšenia taktovacou frekvencie a tým spotrebu energie.

[Quote = RBB] Musíte sa pýtať sami seba na pár otázok prvý: 1. Aký je môj delenie faktor? Ktoré ste uviedol ako 1024. 2. Pozeráte sa na CIC filter, tak ako hlboko sa svojou prvou postranných lalokov je treba? Tým sa nastaví počet fáz CIC filtra. 3. Teraz viete, že ste niekoľko fáz, je vaše pripojenie dostatočne malé v porovnaní s vašou vzorky frekvenciu, ako že chce signál nie je narušovaná viac etáp? 4. Môžete tiež určiť počet registrov a sčítačky, a veľkosť každej registrácii a výbavy pre stanovený počet etáp, tak, že si môžete určiť oblasti, odhad. Môžete tiež paralelne do niektorej z hrebeňa a / alebo integrátorov znížiť veľkosť, ale za cenu zvýšenia taktovacou frekvencie a tým spotrebu elektrickej energie. [/Quote] Vďaka za odpoveď! A potom som sa navrhnúť decimator CIC, že 1-bitové vstupné aj 16-bitový výstup. Ako môžem spočítať SNR pri 16-bit výstup ? Ako môžem vstavaných a nastavenie CIC Simulink model? Ďakujem moc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back