CIC decimator obvod

K

kuohsi

Guest
Ahoj všetkým
Som navrhovaní CIC decimator filter pre sigma-delta ADC.
Môžem predpokladať decimation sadzba R = 1024?
R = 1024, je veľký počet.Má to veľký okruh oblasti?
Ako môžem znížiť CIC filter oblasti?
Ďakujeme vám!

Obyčajný CIC decimation je technika od staršie časy, keď sa úsilie na multiplikátory, ktoré sú potrebné pre dokonalejšími FIR filter decimators potrebné sa vyhnúť.Sú stále užitočné.Počet bitov potrebných v jednotlivých decimator fázach,
v závislosti na výskum a ďalšie parametre sa dajú nájsť v literatúre.

Musíte sa pýtať sami seba pár otázok prvá:
1.Aký je môj decimation faktor?, Ktoré ste uviedol, as 1024.
2.Nachádzate sa dívajú na CIC filter, tak ako ďaleko sa má vaša prvej strane laloku je potrebné?Tým sa nastaví počet štádií na CIC filter.
3.Teraz viete, že ste niekoľko etáp, je vaša pásma dostatočne malé v porovnaní s vašou vzorky hodinovej frekvencie tak, aby vaša chcel signál nie je narušená niekoľkých fázach?
4.Môžete tiež určiť počet registrov a výbavy, plus veľkosti každého registra a výbavu pre Vaše určí počet etáp tak, že si môžete určiť oblasti odhadu.Môžete tiež súbežne niektoré z Comb a / alebo integrátori znížiť veľkosť, ale za cenu zvýšenia hodinovej frekvencie tak spotrebu energie.

RBB Napísal:

Musíte sa pýtať sami seba pár otázok prvá:

1.
Aký je môj decimation faktor?
, Ktoré ste uviedol, as 1024.

2.
Nachádzate sa dívajú na CIC filter, tak ako ďaleko sa má vaša prvej strane laloku je potrebné?
Tým sa nastaví počet štádií na CIC filter.

3.
Teraz viete, že ste niekoľko etáp, je vaša pásma dostatočne malé v porovnaní s vašou vzorky hodinovej frekvencie tak, aby vaša chcel signál nie je narušená niekoľkých fázach?

4.
Môžete tiež určiť počet registrov a výbavy, plus veľkosti každého registra a výbavu pre Vaše určí počet etáp tak, že si môžete určiť oblasti odhadu.
Môžete tiež súbežne niektoré z Comb a / alebo integrátori znížiť veľkosť, ale za cenu zvýšenia hodinovej frekvencie tak spotrebu energie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back