Chyba pri sťahovaní obrazu VxWorks

A

asprakash

Guest
Dobrý deň, priatelia, som sa snažil spustiť jednoduchý socket programu, ak v adresári napr VxWorks. Aj zostavil a dostal. O súboru. Zadnej časti, ktoré sťahujú. Objekt o modulu. Ale ja som stále Chyba pri sťahovaní okien, "Nevyriešené stretol symboly pri sťahovaní: Chyba pri sťahovaní: c: / tornoda /...... _socket _inet_ntoa _bind _accept _listen potrebujú pomoc, ktorú som už zahrnuté všetky hlavičkové súbory pre socket API. . hedaer nasledujúce súbory som zaradil do mojej PGM. # include # include # include # include # include # include # include # include # include # include # include Ja používam VxWorks 5.4 a Tornado II. Bude podporovať protokol TCP / IP normálne alebo je potrebné inštalovať žiadne balíčky pre TCP / IP? tušenie. ------------ Prakash http://electronica.org.in je open source stránky pre študentov a začiatočníkov

Je potrebné pridať podporu pre TCP / IP v jadre VxWorks. Použite k tomu, Tornado.

Ďakujeme, že ste cfant. Najskôr som robil zle. Vytvoril som projekt, ako sa zaťažiteľné image. takže nemôžem môcť pridávať súčasť TCP / IP. Je to pravda? alebo iné riešenie? Zadku, že som sa snažil s metódou config BSP a dodal, súčasť TCP / IP. Teraz jeho pracovnej správne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back