Chcete si navrhnúť PCB s FPGA na to?

L

Lord Banshee

Guest
Chcete si navrhnúť PCB s FPGA na to, ale zdá sa, nemôžem nájsť "oficiálne" dokumenty z Alter a Xilinx o tom, ako by mali byť pripojené piny. Na väčšine obvodov som použil (jednoduché obvody v porovnaní), je vždy typický okruh ísť. Díval som sa na nejaké schéma FPGA dev rady a zdá sa, ako jediné zdroje mám, ale som zvedavý, či tam bolo niečo od dodávateľov? Akákoľvek pomoc by bolo skvelé, alebo vodiace čiary, ktoré som mal nasledovať, ako ako tam je vždy veľa rôznych veľkostí čiapky pre izoláciu proti hluku sem tam VCC GND. Vďaka, Chris

Dobrý deň, Chris, ako ste povedal, na rozdiel od "jednoduchý IC" FPGA majú väčšinu z ich vývody užívateľ meniť. Tam je malý zmysel dávať aplikácii obvodov, spôsobí tieto piny môže mať takmer ľubovoľnú funkciu Developer chce na nich. Niektoré piny sú určené napríklad pre konfiguráciu účely. Príklad obvody pre tieto piny je možné nájsť v príručkách zariadení a detailné poznámky aplikácie. Ostatné dokumenty prerokovať návrh dosiek plošných spojov otázok alebo špeciálne rozhranie, napr pre DDR-RAM. Tieto dokumenty hodnotiacej komisie, vrátane usporiadania súborov pre niektoré dosky, sú však dobrým východiskovým bodom pri plánovaní podobné konštrukcie. Môjho názoru, mali by ste byť schopní navrhnúť FPGA doska od nuly, som to urobil ja pred niekoľkými rokmi a niekoľkokrát pomohol zákazníkom urobiť prvý krok. Ale FPGA sú pomerne zložitá a tam sú niektoré konštrukcie pascí, môžete ísť dovnútra tak to môže byť alternatívou k začatiu konštrukcii prototypu na základe hodnotiacej komisie. Niektorí majú konektory dcéru palube, kde hardvéru mohol spadnúť dovnútra, môžete začať vývoj kódu na platforme hodnotenie a navrhnúť svoje vlastné doske súčasne. Pokiaľ nie je funkčné od začiatku (veľmi pravdepodobne) máte odkaz na porovnávať. S pozdravom, Frank

Vlastne som si ešte pár rád FPGA už dev, ale tie som skutočne nemá žiadne verejné schémy a usporiadanie dokumentov (Prejsť obrázok). Takže možno by bolo dobré začať s dev doske, ktorá má schéma a potom vytvoriť PCB pre moje ostatné obvody a potom všetko funguje skvele, integrovať ich všetky do jedného.

Ok, ak používate dev dosky, mali by ste poznať niektoré základné konštrukčné parametre: Pin mapovanie, napájanie, nastavenie technika, aj bez presného schémy. A môžete vidieť mnoho detailov implementácie bez toho, aby "X-ray view". Vždy som sa s ostatnými návrhmi, niekedy aj z fotografie. To by mohlo byť východiskovým bodom pre váš návrh.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back