Chcete Predaj: RF anténa sim a nástroje

C

chandregowda

Guest
nazdar,

sme nákup niekoľkých RF antény a náradie.budeme pracovať na
Aktívne RF-zosilňovače, RF passive-couplers/power deliče
RF filtrov, mixéry, LNAs, TMA / TMB
I na ..... Antény základňovej stanice anténa / IBS / Vesmír antény

Chcem ur pomoci pri hľadaní najvhodnejšieho riešenia pre našu spoločnosť.

ADS (2D ckt simulačný nástroj) - AMD / EMDS (3D anténa nástroje)
Mikrovlnná úrad
Ansoft designer (2D) - HFSS (3D-Tool)
CST-designu Mikrovlná CST štúdio
Sonnet sady profesionálne
IE3D-KoncertAko môžeme rozlíšiť ADS / Mikrovlné office / Ansoft designeraj b / w AMD / HFSS / Mikrovlné CST / / IE3D?

..........

Tiež mi pomohol nájsť žiadny z distribútorov v Bengaluru / Bangalore alebo akejkoľvek inej časti Indie v
..........ďakujem vopred .......
Naposledy upravil chandregowda o 04 September 2008 7:36, 1 upravený čas celkom

Pridať k preskúmania-list antény pre nasledujúci produkt - EMC Studio - 3D Full-Wave mami.

Pravdepodobne budete mať veľa odpovedí v tejto vlákno ako "ADS rulez! Rock and roll!"

Ak ste vážne chystá kúpiť niektorý z týchto nástrojov, ktoré podniky by mali byť radi, že vám 1měsíc demo licencie.Chtěl bych dať dohromady niekoľko jednoduchých obvodov,
projděte Začíname průvodců, potom simulovať obvody v každom porovnať výsledky a ako ľahko sa k nim dostať.Tie by mali dostať takmer rovnaké výsledky, len ako to bolo jednoduché sa tam dostať.

Možno skúste:
Malý signál zosilňovač (testy lineárnych simulátor, tuning, a layout)
Mixer (testy HB simulátore sa moc dobre, intercept bodov, atď.)
Oscilátor (testy HB fázy hlukového analýza a start-up s transformujúcou simulátor)
Jednoduché digitálny Delič (naozaj zdôrazňuje HB a prechodné simulátor konvergencie)
Diodový detektor (tento jednoduchý obvod možno test Lineárny, HB, prechodné,
ale aj obálky)
Planárnych viazanú line filter (testy microstrip modely a rovinné EM)
Patch antény (testy zďaleka oblasti výpočtov z rovinných EM)

Len pre planárnych softvér si musíte vybrať medzi mriežkovej, stíněný analýzy (Sonnet, wR EMSight) a gridless, nestíněný (Momentum, wR AXIEM).Bývalá možná lepší pre vysoký dynamický rozsah, ako sú filtre, a ty pre antény.

S 3D budete mať čas a frekvenčné kódy.HFSS je frekvenčné oblasti.CST má oboje.Možno test patch anténa (porovnať na planárnych simulátory), úzkopásmového vlnovodného filter alebo rezonátor a širokopásmové antény, ako je napríklad prihlásenie pravidelných dipól array.

Možno budete chcieť systém úrovni ako nástroj príliš wR VSS.

To sa môže javiť ako prideliť prácu, ale ak budete tráviť prideliť peňazí by malo byť hotové.

Já?Rád Mikrovlná Office, Sonnet a CST.S tými, ktoré ste všetci základov pôsobnosti a môžu využívať všetky Mikrovlná úradu ako front-end.

nazdar,

ste mi pomohol!

Mám Bezplatná verzia Sonnet Lite 11, aj demo verzia získanie ďalších 2D/3D softvér.bude vyskúšať všetky možné simulácie pred zakúpením ....ďakujem ti

Dobrý deň ChandreGowda,ICON Design Automatizácia je distribútorom
WR MWO, VSS,
atďSonnet em sauite
Vektorové pole-Koncert
Nuhertz Filter Riešenie produktov z IndieKontakt je na predaj (zavináč) ikona-dapl.com
http://www.icon-dapl.com/content/products_MicrowaveEDA.html--- Manj ---

nazdar,

díky moc
Naposledy upravil chandregowda o 04 September 2008 6:13, upravený 2 krát v celkovej

Dobrý deň chandregowda,

Organizácie, ktoré vám prácu v Bangalore?
poskytujú svojej e-mailovej ID ....

V prípade, ak chcete kontakt
môj e-mail ID manjunatha_hv (at) ieee.org--- Manj ---

nazdar,

môj mail je id

tronicschandru (at) gmail.com

Naša spoločnosť používa Semcad (www.semcad.com).Možná na jeho interrest pre vás?
Je tiež možné importovať CAD súbory z tlače alokovania (Gerber) a obvodov z korenín.
Najlepšie: Ricy

nazdar,

Jasne, to SEMCAD je rovnako dobrá pre simulácie

ďakujem ti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back