chcem sa začať učiť analog IC design

N

nathan80

Guest
Práve som sa pripojil k novo zriadenej ic konštrukcie domu ako testovací inžinier testovať svoje analógové ic designy.Videl som prácu dizajnérov a som záujem o štúdium analógové ic design.
my dizajnéri tu sú veľmi mladí a nie sú schopní privide mňa správne učenie sprievodcom.Stiahol som si to Behzad Razali knihu o ic dizajn a bolo povedané, začať s CMOS technológiou.
Ja som premýšľal, čo freeware softvér je najlepšie použiť na spustenie učenia a či niekto môže mi poskytnúť lepší smer.
dúfam, niekto môže stráviť asi 5 minút písanie nadol, jeho odborné rady pre nové grad v oblasti elektroniky, ako som ja.

Myslím, že by mal začať u obvodov potom vôle.
Sedra kováč je naozaj dobré pre analógové design pre začiatočníkov.
potom u môže ísť do Razavi, šedá a meyar.
Poskytuje základné prísady pre analógový necesarry design
Všetko najlepšie

nathan80 Napísal:

Práve som sa pripojil k novo zriadenej ic konštrukcie domu ako testovací inžinier testovať svoje analógové ic designy.
Videl som prácu dizajnérov a som záujem o štúdium analógové ic design.

my dizajnéri tu sú veľmi mladí a nie sú schopní privide mňa správne učenie sprievodcom.
Stiahol som si to Behzad Razali knihu o ic dizajn a bolo povedané, začať s CMOS technológiou.

Ja som premýšľal, čo freeware softvér je najlepšie použiť na spustenie učenia a či niekto môže mi poskytnúť lepší smer.

dúfam, niekto môže stráviť asi 5 minút písanie nadol, jeho odborné rady pre nové grad v oblasti elektroniky, ako som ja.

PSpice je dobráAdded po 2 minútach:U knihy, radšej by som začať s Sedra / Smith, potom choďte na Gray / Meyer.Razavi je jeden, je dobré pre design CMOS.

U CAN USE DEMO verziu TANNER pre proces učenia, ktoré U možné stiahnuť z ich internetových stránkach sám.www.tannereda.comAdded po 2 minútach:pSpice je veľmi dobrým nástrojom

Začíname s Analog Design by Behzad Razavi a Sedra & Smith.Majte po tomto fóre v Analog Circuit Design, Analog IC Design & Layout, ktoré sa dozviete veľa o dizajne IC od začiatočníkov až skúsených ľudí.Veľa šťastia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back