Chcem rozhranie rádia do PC

B

bavamurali

Guest
I chcete rozhrania, rádiom s PC plz Poznámka: V duchu som chcel merať sily elektromagnetického poľa v rôznych FM, AM, televízne stanice môže každý subjekt, pomôž mi, inak je tam nejaké zariadenie, ktoré môžu byť použité to urobiť, alebo software

[Quote = bavamurali] chcem zmerať sily elektromagnetického poľa rôznych FM, AM, televízne stanice [/quote] môžete použiť spektrálny analyzátor alebo (EMC) meracie prijímače pre tento účel. Tiež je potrebné anténu so známou anténou faktor. Logper antény (alebo LPDAs) sú široko používané na tento účel. Majú dokonca získať cez niekoľko oktáv. V niektorých novších analyzátory spektra (od začiatku roka do polovice 1990ties) môžete uložiť anténu faktory, takže zariadenie možno vypočítať intenzitu poľa a priamo zobraziť v V / m alebo dBuV / m. Tieto zariadenia sú dostupné ako použité zariadenia na trhu prebytok za nízke ceny (niekoľko tisíc dolárov). UK

Aké rádio sa snažíte rozhranie? tj Icom HF prijímač. Dôvod, prečo som sa opýtať, je preto, že niektoré z modernejších prijímače majú sériové výstupy, ktoré možno použiť na ovládanie a funkcie signálu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back