Chcem použiť ncverilog simulácie efektívne.

R

rosuel

Guest
Než som sa opýtať, mal by som povedať "sorry" o mojej angličtine zručnosti. Vlastne, chcem používať simulácie ncverilog efektívne. Niekedy, musím opakovať simulácie s dátami husi. Ale za normálnych okolností väčšina dát rovnaká, iba testbench. To znamená, že ....... Rovnaké netlist, rovnako DesignKit, knižnica, rovnako SDF súbory ...... Okrem testbench. Takže, potrebujem, aby simulovali všetky toku zakaždým? (Ncvlog -> ncelab -> ncsim) Expecially, ncelab do poznámky SDF dát si veľa času. Chcem znovu použiť spoločná dáta pre simuláciu. uveďte nejaký nápad ...... Vďaka.

Ahoj, ja si nemyslím, že je možné u opakovať postup znovu cos kedy u sa súbor zmenil v ur u zozname zdrojov si zostaviť tento súbor, a keď sa to deje, že je odlišný od snímok uložených do ncelab a U je potrebné urobiť , že pre. Môže byť niektoré môžu vrhnúť viac svetla na toto .. Ide o Srinivas [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Ak je len u TB sa zmení len to, že je možné zostaviť súbor a vynechať zvyšok zdrojové súbory (iba ncvlog), ale ncelab je nutné.

Budete musieť architekt svoje testbench šikovne tak, že každý beží zdvihne iný vektorový súbor, tak rovnako ncsim príkaz môže byť použitý s rôznymi vektorovými súbormi. Budeme potrebovať viac informácií o tom, ako si testbench vyzerá a ako každý test sa líši od ostatných pomôcť viac. Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back