CDROM pálený z Win2K nie je správne čítať Sun.

E

edaguy69

Guest
CDROM som spálenou Nero pomocou HP CD-spisovateľ 9100 nemôže byť správne čítať mojej Ultra Sparc 5 bežiaci na systéme Solaris 8.Viac ako 8 charcter súbor je odrezaná a upravil
atď Máte rovnaké skúsenosti.Čo
je zle?CD horák, Nero, alebo že
to tak jak to je.Každé opatrenie na nápravu?
TIA

Áno,
mám vypálit cdrom a cann't možné čítať solaris, používám nero a používanie CDRW taky!

Aké adresára formáte zadáte
ISO Level 1, ISO Level 2, Joliet (len Windows kompatibilná s Unicode charsets, ktoré môžu nie sú kompatibilné s Solaris a iné unixové systémy, ...)?

Nepoužívajte Joliet je iba Windows kompatibilná s Unicode charsets, ktoré môžu nie sú kompatibilné s Solaris a iné unixové systémy založené na ...
Možná je použiteľné ISO Level 2 s dlhými názvami súborov?

Možno budete musieť aktualizovať svoje nedeľu OS.Vyhľadávanie náplasť cez www.sun.com.Je mojím pevným CDROM Probal v nedeľu

Použite mkisofs podľa solaris, stavať ISO obrazu z adresára, potom vypálit iso, solaris bude čítať správne nedeľa

CatKing Napísal:

Použite mkisofs podľa solaris, stavať ISO obrazu z adresára, potom vypálit iso, solaris bude čítať správne nedeľa

je vybudovať v rámci-sol8, ale môžete použiť aj v rámci sol7

spweda Napísal:

Možno budete musieť aktualizovať svoje nedeľu OS.
Vyhľadávanie náplasť cez www.sun.com.
Je mojím pevným CDROM Probal v nedeľu

Nazdar,

Prejsť na www.sun.com, hľadanie odporúčame náplasť.Vzhľadom k tomu, že mám používať Solaris 5.8,
mám stažený 8_recommend.zip.Nájsť ten zodpovedá vám systém.Niekedy SUN predvolený shell sh nemusí pracovať, musíte zmeniť predvolený shell csh to.Neviem prečo.

I tento problém pevnej pomocou EasyCD Vytvoril skôr ako Nero.Zmena systému súborov z Julie na ISO9660 a režim 2: CD-ROM XA až Mode1: CDROM.

1.Stiahnite si "CD Všade", podporuje java takže bude k dispozícii v systéme Windows / Solaris / Linux / MAC,
atď2.Použite CDEW vytvoriť ISO obraz, ktorý bude riešiť všetky dlhé filename problém.teda, budete môcť vidieť dlhý názov súboru bez ohľadu na OS you go for.
3.Feed ISO generována z CDEW žiadne napaľovanie CD SW (napr. CD mate)
4.Jé, ty si urobil s ním

PS, mkisofs nemusia bežať pod Windows, a tak musím ísť tam a späť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back