CDL2SPICE

M

mlxsae

Guest
Každý, kto má nejaké skúsenosti o prevode netlist CDL na korenie netlist? Viem, že oba jazyky sú z rovnakej rodiny však nemôžem nájsť dobrý manuál súboru CDL a jeho syntaxe.

[Quote = mlxsae] má niekto skúsenosti o prevode netlist CDL na korenie netlist? Viem, že oba jazyky sú z rovnakej rodiny však nemôžem nájsť dobrý manuál súboru CDL a jeho syntaxe. [/Quote] Ak máte Synopsys Hercules, môžete použiť "nettran" utility robiť transformáciu. V skutočnosti je rozdiel medzi CDL a korenia je malý, môžete si napísať vlastné utility urobiť konverziu, myslím, že Perl nie je zlý, programovací jazyk voľba.

Aj to urobiť ručne. Pridanie hlavy, vrátane súborov, globálne premenné. Zabiť * prihlásenie k ničomu linky. Pridanie simulácie postavenie, moci, a pod Veľa šťastia!

[Quote = mlxsae] má niekto skúsenosti o prevode netlist CDL na korenie netlist? Viem, že oba jazyky sú z rovnakej rodiny však nemôžem nájsť dobrý manuál súboru CDL a jeho syntaxe [/quote] môžete použiť Hercules Nettran funkcie to napríklad:. Nettran-CDL-outType "korenie" - outName output.sp veľa šťastia!

Thnx chlapa. Napísal som svoj vlastný program, k tomu prevodu (C + +) Greetzzz, S. 8)

Má niekto vedieť, kde nájsť manuál s podrobným popisom o syntaxi CDL? Alebo môžete nahrať manuál pre mňa.

[Quote = mlxsae] má niekto skúsenosti o prevode netlist CDL na korenie netlist? Viem, že oba jazyky sú z rovnakej rodiny však nemôžem nájsť dobrý manuál súboru CDL a jeho syntaxe. [/Quote] Prečo potrebujete preklad? Väčšina simulačný nástroj zvládne oba typy netlist

Ak pracujete s Pspice 9.2 (OrCAD), nemôže zvládnuť. Avšak som si neskontroloval, že za 10,0 série, takže možno, že sú podporované tam. S pozdravom, S. 8)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back