CCS ICD-S

N

nooknikz

Guest
Som stavať CCS ICD-S modulu a test na PIC16F876A, PIC16F877, pic18f442, pic18f458 to funguje! ale ja som test PIC12F629 a PIC12F675 je chyba. ICD CHYBA: Konfiguračný bity nenapísal správne: pamäť nezodpovedá. v mojom programe: # include # použitie oneskorenie (hodiny = 4000000) # poistky XT, PUT, MCLR, NOWDT, NOPROTECT, NOBROWNOUT, NOCPD prosím, pomôžte mi.

Snažte sa používať najnovšiu verziu CCS. Aj nkown, že niektoré verzie CCS sa chýb, ak konfigurácia kúsky PIC12F629

v obvode debugger nepracuje s týmito obrázky! pracuje v podstate s pic 16f87x, že by mal pracovať s PIC 18F xxx, ale nie som si istý. takmer všetky fotky sú teraz "v obvode sériové programovanie", ale len málo z nich "v obvode ladenie" Pozrite sa na fotky z datasheet prác.

Urobil som malú chybu na vyššie uvedenú správu. Existujú dve verzie ICD icd1 pracuje iba s pic 16f8x a 16f87x ICD2 funguje s takmer všetkými Flash fotky, ale je k dispozícii len v mikročipu, nemôžete postaviť vlastné. môže byť, že je iba otázkou malý kúsok firmware icd1 získať pracovné ICD2 ... Nemám žiadne, takže nemôžem vyskúšať ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back