CCS a rozhranie programátor PIC?

S

SphinX

Guest
Ahoj, čo je najlepší programátor, ktoré môžu slúžiť ako rozhranie pre CCS PCW? Viem, že Warp 13, ale to, čo pre ostatné programátorov JDM, ProPIC2 a EPIC? Vďaka

HI, najlepšie IC-prog s propic2 hardware Ak hľadáte zdarma programátor

Ahoj vône, môžete vysvetliť, ako sa môžeme rozhranie propic2 + ic_prog CCS, prosím? Mám config ale neviem ako na to Vďaka Analyzer.

V ponuke Nástroje si môžete nastaviť 2 externé programy s parametrami príkazového riadku (bez ohľadu na to, čo oni sú). Skontrolujte, či IC-prog stránok alebo súbor pomocníka sa dozviete, ako môžete volať IC-prog s parametrami (typ chipu, hex súbor, atď)

Spustite IC-Prog raz, bez použitia CCS rozhranie. Teraz nastavte správny hardvér a typ zariadenia. IC-prog je teraz pripravený na použitie programátora. Teraz prejdite do CCS a nastaviť externý programátor (v ponuke Nástroje) a správnu cestu k IC-prog a nasledujúce možnosti:-TXX (Ak chcete zmeniť posledný programovanej zariadenia)-Lxxxx (načítať súbor, i ' Nie som si istý, či je potrebné rozšírenie alebo úplná cesta)-P (programovanie súbor do zariadenia) Nezabudnite, že IC-Prog nie je určená pre prácu s CCS, takže typ zariadenia kód (in-TXX ), musí byť vami (pri výbere zariadenia, v IC-Prog, na pravej spodnej strane prístroja sa zobrazí kód, napríklad pre PIC16F877 (99), 99 je kód)

Hi Elavionic, P-a-TXX funguje Ale l nenačíta hex súbor automaticlly. Skúšal som tiež-l% H (predpokladám, že H je refrence% na názov súboru v Hex CCS), ale to nefunguje! Vďaka

Malo by to fungovať, ale skúsim to znova. Snažil som sa s poslednou verziou s nasledujúci riadok, a to funguje (v príkazovom riadku, nemám nainštalovaný PCW tu). C:> icprog-p-T99-ltest.hex icprog a test.hex sú v rovnakom adresári. Potom som sa snažil s zdrojový súbor v inom adresári a tiež práce. C:> icprog-p-T99 -l../fm_tx/test.hex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back