CATV splitter: ako?

G

g579

Guest
Moja otázka znie: čo je výstavba 5 - 1000 MHz CATV splitter? Ako som videl z niektorých obrázkov, skladá sa z dvoch feritových transformátorov a niektoré ďalšie čipy. Páči sa niekto zistiť nejaké podrobnosti? Vďaka g579

Dobrý deň, viď obrázok nižšie. 2 transformátor môže byť na jednom binokulárne feritu, alebo na dvoch samostatných thoruses. Spoločné svorky transformátora sú spojené k sebe a od tohto okamihu by ste mali pripojiť 2.2-5.6 pF na zem. Medzi 2 výstupných terminálov je 2 * Z0 odpor (teoreticky pre CATV 150 ohmov, ale to sa môže líšiť medzi 150 a 200, aby sa dosiahlo lepšie izoláciu a výstupné zápas)).

Ahoj AL0117, Vďaka za rýchlu reakciu. Mohli by ste mi prosím objasniť niektoré z textu a obrazu? 1. Sú spoločné svorky transformátora (bude spojené dohromady) ústredných bodov transformátorov? 2. Je vstupný bod GND ľavého transformátora dolnej bod? 3. Čísla (1, 1 na výstupe a 1, 3 na vstupe) sú zákruty pomery? Vďaka g579

HI g579, 1,2 a 3 správne. Použil som nejaký rozdeľovača s dátami nasledujúcich kôl: od do central1 1T / central1 k zemi 3T OUT1 na central2 a central2 na OUT2 3T central1 a central2 zviazané dokopy a pripojený k zemi cez 3.3pF Medzi OUT1 a OUT2 180 ohm nižšie je vložný útlm

Najlacnejšie splitter je odporový jeden. A to je veľmi širokopásmové pripojenie.

Záleží, ak chcete mať splitter DC odovzdávanie na všetkých portoch, alebo len urobiť signálu kohútik. Obvykle najviac CATV systémy majú 24 V na strednej vodič, ktorý poháňa všetky vložené zosilňovača alebo uzly. Všeobecne "kohútik" by DC odovzdanie na jednej nohe a DC izolované na 'poklepanie Ak priechodná strata 3-8dB je prijateľná Balun alebo transformátor nie je potreba, to by bolo dostatočné pre 40-860MHz priepustnom pásme len na pár "kufra" a "kohútik" pomocou nejakého mikropáskového. Podľa toho, kde yu klikli na CATV To kufra ', ktoré by tiež musieť upraviť pre úroveň, takže niekedy je lepšie mať stratu> 10 dB na kohútiku, a tak sa vyhnúť použitie v riadku útlmové články na napájací kábel za predpokladu, že podávač dĺžka od kohútika k ukončeniu

Ahoj AL0117, Thnks pre vaše stavebných detailov. Po nejakej myslenia, ktoré sa zdá byť logické. Jedna otázka. Ste uzavretý prevodné charakteristiky vášho rozbočovače. Už ste niektoré údaje o reflexiu a izolačných parametrov? Vďaka znova. g579

je tam nejaký informácie o tomto druhu deliče? to je posledný rok, keď som prvýkrát počul o tomto druhu deliče., a ja som o tom intersting

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back