CANalyzer, kanoe, Canape

S

seshug22

Guest
Aký je rozdiel medzi CANalyzer, kanoe, Canape? Prosím, daj mi odpovedať ASAP Vďaka Sesh

CAPL predstavuje programovateľný časť kanoe a CANalyzer. Kanoe je postavený na základoch CANalyzer. Vo všetkých troch sa používajú pre rôzne druhy distribuovaných systémov a za rôznych podmienok zaťaženia. Kanoe majú výkonnejšie funkcie ako canalyzer. Ak sa pokúsite učiť, najprv sa musíte naučiť canalyzer

CAPL predstavuje programovateľný časť kanoe a CANalyzer. Kanoe je postavený na základoch CANalyzer. Vo všetkých troch sa používajú pre rôzne druhy distribuovaných systémov a za rôznych podmienok zaťaženia. Kanoe majú výkonnejšie funkcie ako canalyzer. Ak sa pokúsite učiť, najprv sa musíte naučiť canalyzer
Vďaka Shivaram. Potom Aký je rozdiel medzi kanoe a Canape? Vďaka a pozdravom Sesh [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post znie 12:52 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 12:46 - --------- [/SIZE] [/COLOR] Vďaka Shivram Prosím, povedzte mi, aký je rozdiel medzi kanoe a Canape

Použitie kanoe vektor náradím vozidla simuláciu siete poskytuje účinnú metódu pre skúšanie modulov, a ich interakcie v rámci komplexnej vozidla sieti. Použitie kanoe "Statemate, a Simulink modely" môže byť prepojený pomocou sieťového simulácie. Zaťaženie siete je definovaná pomocou ručnej definície každého uzla v sieti. Model Statemate je pripojená k simuláciu a testu. Canape je softvérový nástroj od Vector Informatik. Tento vývoj software, široko používaný výrobcovia zariadení a ECU dodávateľov automobilového priemyslu a je používaný pre kalibráciu algoritmy v ECU za behu.

CANalyzer - používa predovšetkým vidieť surové CAN rámcov Canape - používa sa pre CCP (XCP) protokolu, zobrazovanie premenných, nastavenie premenných kanoe - som nemal s ním pracovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back