CADSOFT Eagle Príkaz SMASH

A

ADRENALIN2003

Guest
Ahoj, mám otázku, ako môžem zmeniť rozmery (šírka) na vankúšiky v PCB. Keď u vytváranie knižnice prvok u naozaj definovať iba vnútorný priemer, ale šírka tejto podložke závisí na dizajne právneho presné dosky. Kde nájdem, že nastavenie?

Ahoj, keď používam smeč príkaz a opraviť miesto textu, ako možno aj unsmash túto súčasť stratiť + značky na textové popisky. Myslel som, že shift + smash bude stačiť, ale keď som si, že som jednoducho ísť späť, ako aj nič urobiť! Existuje riešenie tohto problému?

[Quote = ADRENALIN2003] Ahoj, keď používam smeč príkaz a opraviť miesto textu, ako možno aj unsmash túto súčasť stratiť + značky na textové popisky. Myslel som, že shift + smash bude stačiť, ale keď som si, že som jednoducho ísť späť, ako aj nič urobiť! Existuje riešenie tohto problému? [/Quote] odstrániť názov a hodnotu rozbité časti dostať späť unsmashed verzii

M! Ki myslíte, že u Nerozumela mi, chcem, že keď som to rozbiť, a upevnenie jej postavenia mien a hodnôt urobiť niečo, čo bude lepidlo je na tejto novej pozícii a ACCT, ako by to bolo to, že cesta z knižnice! Takže, keď som rozbil to je tam, cestu s lepidlom a stratiť + značky na názvov a hodnôt?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back