[Cadence] Registrácia sa X v simulácii

H

hoalu

Guest
Pri spustení simulaiton tomto okruhu, výstup na FF X. sa musím použiť "silu vyhlásenie" k vyriešeniu tohto problému. Máte nejaké odporúčania pre tento problém?
78_1181141449_thumb.jpg
TIA - Hoa

Dobrý deň! Zmeniť všetky NAND2 na NOR2 a "reset", aktívna úroveň - "1"! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 9 minútach: [/color] [/size] Môžete zmeniť NAND2 na a2 a vstupy A a B obráti!

Dobrý deň Shurik, v mojom prípade bola stanovená netlist. Nemôžem to zmeniť, pretože tento okruh je v poriadku. Ak je tvrdil reset_n: D = (1 & Q) | (1 a ~ Q) = 1 Myslím, že to je len problém simulácie. Existuje však mnoho okruhov, ako je to v mojom netlist. Nemôžem nájsť všetky z nich a núti ich k inicializácii. Vďaka, - Hoa
[color = # 999999] Pridané po 9 minútach: [/color] [/size] Môžete zmeniť NAND2 na a2 a vstupy A a B obráti

FF musí byť resetované pred použitím it.add vráti na ur FF a riadiť ho prvý blok v ur testbench.

Pri simulácii začať, všetky signály sú u X mal resetovať všetky FF na nejakú dobu

pomocou asynchrónneho je dobrá metóda, aby sa zabránilo X štátu. S pozdravom
http://images.elektroda.net/78_1181141449_thumb.jpg [/img] TIA - Hoa

Ahoj hoalu ... aspoň napísať, ak ur problém je vyriešený .... n, ako sa to u .... tak THT iného tiež spoznali Yu uviazli n ako u vyriešil .....

Dobrý deň! Nemyslím si, že to, čo obvod správne! D = (1 & Q) | (1 ~ & Q) = 1, ale ak Q = x To je rovnica transformácie v D = (1 & x) | (1 & x) = x

dont't Waset čas, to je spoločný problém pre syncronous logiku. môžete vynútiť hodnoty Q uvoľnite ho podľa vašich requirment. Ďalšou metódou je použitie 2-logike knižnice, ktoré nebudú exit X logického stavu.

Použil som silu k riešeniu tohto problému. Ale existuje veľa FF splnenie tohto problému, a ja musím nájsť všetky z nich. Je to trvať veľa času. Mám v úmysle napísať skript (beh na DC shell) nájsť taký druh obvodu. Ako si o tom myslíte? Existuje nejaký lepší spôsob? Najlepšie, - Hoa

Vyzerá to, že si dizajnéri zabudli reset týchto registrov. Teraz máte bolesti hlavy nastavenia GL-sim. Neexistuje spôsob, ako asi budete musieť nájsť každý flop, že nie je inicializovaný. Čo môžete urobiť, je poslaný e-mail pre všetkých projektantov, aby kontrola ich kód, či majú neinicializovaný obráti v ich blokoch. Potom môžete riešiť priamo, namiesto naháňania X v simuláciu. Ak si neželáte, aby sily, môžete vytvoriť nový FFlop v knižnici, ktorá sa nešíri X. Potom použiť pre neinicializovaný prepadne. Nevýhodou je, že tieto obvody nebude neporiadok dizajn v prípade porušenia v reálnom čase. Takže navrhujem, aby ste ďalej nútiť do resetu je prepustený. Alebo model flop, aby sa zabránilo šíreniu X len v priebehu doby resetu. dúfam, že to pomáha! na zdravie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back