Cadence PDK vývoja

P

pbs681

Guest
Ahoj všetkým, keby som k rozvoju Cadence PDK, čo je hardvér / licencie požiadavku, že by som mala mať .... A čo je skillset, že musím mať .. Vďaka vopred

Guess Cadence schéma a rozloženie redaktorov by bolo dobré začať. A potom slušný textový editor znalostí - by som C Pomocník a SKILL jazykom je samozrejme nutné. K dispozícii je zručnosť rozvíjať. nástroj, ale ak viem, že vám nepomôže žiadny.

Cadence PAS (PDK Automation System), môžu pomôcť vytvoriť PDK. Kto vie, ktoré prvky potrebné pre spustenie tohto nástroja?

Hai všetky, niekto mi pomôže v získavaní PDK základnú otázku sa pripraviť na pohovor.? na základe čoho sa musíme pripraviť na pohovor v PDK ?????????

kumarans - Nechcem, aby sa a. diera, ale zo svojho otázku Predpokladám, že ste nikdy žiadny vývoj PDK .. Dúfam, že aspoň niektorí používajú PDK. Ak ste použil jeden si dokážete predstaviť, aké sú požiadavky a očakávania od neho. Ak nie Nie som si istý, mali by ste ešte ísť na pohovor. Prepáčte.

hai, môžete pomocou DFII u Začať rozvíjať PDK výstroje, mám douts, ako urobiť, aby sa tranzistor premenné pomocou SKILL, pomocou príkazu dbCreate môžeme použiť userdefined tranzistor, ale ako vytvoriť varaible SYA dáva mu hodnotu šírky alebo Nakoniec som sa, aby tranzistor láskavo mi pomohol

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back