Cadence IC5141 otázky

L

lxyangroc2000

Guest
Mám dve otázky nižšie, 1. Nemôžem nainštalovať IC5141 USR4 v RHEL 5. Kliknutím setup.sh, na obrazovke len springed okno a potom zmizol. 2. USR4 môžu byť inštalované v RHEL 4.4. Ale zápas okno nemôže objaviť v simulácii, aj keď som mal stlačiť prepínač pre voľbu zápas v okne simulácie umelec. Pri simulácii, správy, "Zabi predchádzajúce zápas proces ...." sa objaví v CIW. Ako tento problém vyriešiť?

Možno, že verzia dechtu je príliš vysoká, môžete skúsiť relácie dechtu s tar-1.3

Ako sa o druhé vydanie? Nemôžem nájsť riešenie. Google nemôže nájsť podobnú otázku.

To je kvôli problému používanie rôznych vláknach mechanizmus pre RHEL 5 a IC5141. Všeobecne možno povedať, závit mechanizmus, ktorý používa, je RHEL 5 NPTL, ale IC5141 používa staré: LinuxThreads. Akékoľvek Linux verzie založené na glibc 2.4 alebo vyšší nepodporuje LinuxThreads viac, to je dôvod, prečo nie je možné inštalovať na IC5141 RHEL 5 a 6 FC5. BTW, IC610 využíva NPTL, môže byť inštalovaný na RHEL 5. : D

By sa mal pokúsiť o ... LINUX RHEL 2.1 .. Myslím, že si istý ...:(

[Quote = Onyx] Toto je kvôli problému používanie rôznych vláknach mechanizmus pre RHEL 5 a IC5141. Všeobecne možno povedať, závit mechanizmus, ktorý používa, je RHEL 5 NPTL, ale IC5141 používa staré: LinuxThreads. Akékoľvek Linux verzie založené na glibc 2.4 alebo vyšší nepodporuje LinuxThreads viac, to je dôvod, prečo nie je možné inštalovať na IC5141 RHEL 5 a 6 FC5. BTW, IC610 využíva NPTL, môže byť inštalovaný na RHEL 5. : D [/quote] Vďaka! Počul som, že IC5141 usr4 podporuje NPTL.

Mám treied všetkých systémov. Nemôžem nainštalovať na RHEL5 5141. Môžete použiť Linux AS4 (nič nezmení) alebo SUSE 10.1 (nahradenie Tar Zoradiť podľa AS4 alebo Redhat 9.0). Potom si to!

Ja mám podobný problém. Snažil som sa o setup.sh ic5033 v fodera 6. Systém zobrazí: "zlý interpret, súhlas bol odmietnutý". Je to na rovnaký problém?

Už som sa stretol váš problém. Môžete svoj problém vyriešiť tým, preinštalovanie Redhat Linux 5, a čo si len spomeniete názov počítača: localhost.localdomain nedávajte statickú IP adresu a predvolenú bránu v LAN kartu. S pozdravom.

[Quote = Onyx] Toto je kvôli problému používanie rôznych vláknach mechanizmus pre RHEL 5 a IC5141. Všeobecne možno povedať, závit mechanizmus, ktorý používa, je RHEL 5 NPTL, ale IC5141 používa staré: LinuxThreads. Akékoľvek Linux verzie založené na glibc 2.4 alebo vyšší nepodporuje LinuxThreads viac, to je dôvod, prečo nie je možné inštalovať na IC5141 RHEL 5 a 6 FC5. BTW, IC610 využíva NPTL, môže byť inštalovaný na RHEL 5. : D [/quote] Vážení Onyx, môžem použiť softload inštalačné IC6.1 inštaláciu z IC5141 USR4 CD média? Nechcem inštalovať z archívu. Môžete mi prosím povedať, spôsob inštalácie IC5141 na RHEL5? Musím používať RHEL5 ako moje PC s procesorom Intel Core2Duo 965 dosky. staré RHEL nespoznávajú to. Prosím, pomôžte Vďaka päty

Ahoj Najprv je nutné nastaviť. Bashrc prevziať jadro rané verzie 2.4.1, ako tým, že pridá LD_ASSUME_KERNEL 2.4.1. Tiež u potrebné nainštalovať staršiu verziu archívu, ako je 1,3 alebo nižšia. na zdravie

Vďaka! Nainstaloval som IC5141USR4 v RHEL 4.4. O druhé vydanie, hspice200409 je v poriadku. (Použitie hspiceS v CDS zmiešaných signálov životné prostredie), tak si myslím, že problémom je kompatibilný problém Hspice200603. Keď bola ukončená inštalácia Hspice200603, sa objavila správa: HSPICE inštalácia prebehla úspešne. Je bezpečné ignorovať nasledovné inštalačné chybové hlásenie: Chyba: Nedá sa spustiť / bin / config nemôžem vyriešiť tento problém.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back