Cadence IC5.0 verzii IC50.33 aktualizácia - je to možné?

I

illiviu

Guest
Mám IC5.0 verziu. Je možné upgradovať túto verziu s ISR z IC50.33, alebo musím mať základnú verziu IC50.33?

Kadencia pravidlom je, že pre každú verziu vždy potrebujete základnej verzii a pre aktualizáciu potrebujete najnovšie [buď ISR, QSR, atď ..]

Ak nainštalujete cez predchádzajúcu verziu (base), nemusíte základné CD pre inštaláciu. Ak chcete nainštalovať ISR / QSR na novom adresári, potom budete potrebovať základné CD ods IC5.0). Cheers.

Áno, mám verzii 5.001, myslím, že je prvá verzia. Takže, je možné upgradovať iba s ISR 5.033? Samozrejme, že v rovnakej hierarchii.

Nie Každá verzia [5.001, 5.033, atď], musí jeho základni. Ak chcete byť konkrétnejší: 1. 5,001 inštaláciu nemožno upgradovať na 5.033 ISR / QSR 2. 5.033, ak už nainštalovaný, len potrebuje 5.033 ISR / QSR [nie potrebné pre 5.033 databázy]. Avšak, ak nie je nainštalovaný, bude musieť najprv na 5.033 5.033 Base nainštalovať, a potom aktualizovať s najnovšími 5.033 ISR alebo QSR. Capish?

Rolu: Aký je presný význam ISR alebo QSR? Zistil som, ich rozmery sú veľmi veľké ako základ. Čo je obsahom v nich?

Stačí len nainštalovať najnovšiu aktualizáciu 5033. Táto aktualizácia v kadenciu je kompletný softvér.

NIE, nemôžem súhlasiť s tebou! Aktualizácie nie je kompletná verzia! Základňa je potreba.

na flyinspace: QSR - štvrťročné software kumulatívne ISR - priebežná software kumulatívne neviem, prečo sa tieto správy sú tak veľké, ale tie náhradné mnoho dostupných balíčkov. pozdravy, hqqh

Ak Vaša spoločnosť kúpila v C @ dencia je softvér, mali by ste mať upgradu servce. Budú vám sadu CD, vrátane databázy. Radšej použite tento a stiahnite si najaktuálnejšie QSR / ISR.

Nemyslím si, že musíte mať základňu. kadencia software je kompletný balík.

Opäť - Cadence pravidlo pre rovnakú verziu "X.YZ" je: Stačí [color = red] posledný [/color] QSR alebo ISR alebo UPDATE k existujúcim inštalácii je potrebné aktualizovať! Musíte základne a [color = red] posledný [/color] QSR alebo ISR alebo UPDATE pre nové inštalácie bude aktualizovať!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back