C & programing adresári

M

mhamed

Guest
Nazdar
Chcem, aby Directory Hirarchy (ako sme videli, keď sme kliknite na tlačidlo Prehľadávať tlačidlo)
v VC alebo C #
ale já nevím, čo mám robiť.
Viem, že to súvisí s treeview ale ako to mám povedať počítač používať svoj počítač informácií pre strom nodes.Is niekto, kto mi môže pomôcť?

Som za predpokladu, že používate. NET.
Už viete, že budete musieť nakŕmiť dáta do triedy treeview.
Pre súbor / adresár výčet, pozrite sa na FileInfo, DirectoryInfo a FileSystemInfo tried.Výčet proces bude rekurzívne v prírode, pretože máme čo do činenia s stromovej štruktúry.Môžete google asi pre algoritmy pre prechádzanie stromovej štruktúry.
Alebo možno jednoduchý filedialog môže vyriešiť váš problém?

Samozrejme i use. NET, a ja som v novom programovom s them.you viem, že som čítal o súbore / DirectoryInfo aj TreeView.
Môžem im seprately programovania, ale nemôže ich spojitosť so sebou, ak máte nápad, dajte mi vedieť.
THX

Nazdar,
môžete použiť tento VC kódy napríklad

hxxp: / / www.codeproject.com / useritems / drivebrowsingtree.asp

Tento článok použitie kontrolných CTreeView Pre zobrazenie všetkých systémových priečinkov a súborov, ako ľavom paneli Windows-Explorer, ikony a typy súborov, bohužiaľ boli napevno v rámci projektu, na rozdiel od tých, k dispozícii na Windows Explorer, Ikony Časť projektu, a nie zdvihol z operačného systému Windows.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back