Budem potrebovať externé napätie pre jednotku GPS po prepojení?

A

asic1984

Guest
hi for, ktorý má excperience s prepojenie s GPS, mám eTrex garmin jednotka musím dodať externé napätie na jednotke GPS, pretože vedel, že už batérie, aby boli schopní používať RS232 (to RS232 potrebuje externé napájanie ako sa batéria v GPS) vďaka za pomoc

Ak chcete použiť GPS na krátku dobu, budú batérie dostatočne silný, ale ak chcete spustiť na dlhú dobu, potom lepšie možnosťou je použiť externé napájanie. Čo sa týka "RS-232" rozhranie sa týka, uvedomte si, že väčšina z GPS zariadenia (vrátane Garmin) pracujú iba 0-5V, čo v skutočnosti nemá nič spoločného s "pravými" úrovňou RS-232. Ale pretože pre domáce applictions táto úroveň 0-5V, to je, bolo jednoduchšie vytvárať, väčšina súčasného PC, notebooky, atď budú čítať tieto zariadenia .. A z tohto dôvodu (žiadny poriadny RS-232 ovládač) nepotrebujete externé napájanie .. S pozdravom, IanP

hi vďaka moc IanP u sú skutočnou podporu počuť aj kúpil kábel, ktorý pripojíte GPS do PC ... keď som merať výstup z vysielacieho signálu do PC som zistil, že rozsah medzi -4,5 a 1,5 napätie ... negatívny je v poriadku ... ale pozitívne malé rozmedzí ako to, čo si myslím, je to normálne, aj musím vedieť, prečo tam je ako zdroj pin z GPS na kábli ... je to vstupné alebo výstupné díky moc za pomoc

Väčšina prijímačov GPS má vstup pre externé napájanie. Pred pripojením tam niečo zistiť s návodom pre maximálnu prijateľné napätie pre zariadenia. Zapouzdřit máte značku Garmin, môžete nájsť tento atrament veľmi užitočné: http://pfranc.com/projects/g45contr/assemb.htm S pozdravom, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back