Buck prevodník s mikrokontrolérom

E

eng.hasan.power

Guest
Vážení, ja potrebné, aby zdroje z premennej 0-18V a 0-3A z 220V AC Aký je spôsob, ako by mal prejsť? im trochu oboznámení s Buckom meničom a Motorola riadiace jednotky a radiče PIC, ale ja dávam prednosť Freescale Motorola, musím to urobiť mikroprocesor ani špeciálny integrovaný obvod, sú otázky. 1 - je tam aj ďalšie spôsoby, ako to urobiť, w / o Buck prevodník? 2 - a ak je odpoveď NIE, ako môžem robiť to tým, Buck, urobím Buck prevodník raz, ale bez spätnej väzby, kde som mala nahradiť napätie senzora, a to, čo súčasný snímač mám použiť, napr odpor, a kde je možné umiestniť to každú pomoc ocenia;

[Quote = eng.hasan.power] 1 - je tam aj ďalšie spôsoby, ako to urobiť,? W / o Buck prevodník [/quote] Áno, samozrejme. Môžete to urobiť s lineárnou reglulator a digitálne pot. Účinnosť bude nižšia, ale bude oveľa menej elektromagnetického rušenia (šum), a návrh bude oveľa jednoduchšie.

Ak potrebujete sa v nejakom inom prejsť, môžete si ready-made DC-DC prevodníky sú k dispozícii v širokom rozsahu napätia, prúdu a výkonov. Ak robíte to samo o sebe ako projekt potom Buck Converter je najjednoduchší zo všetkých step-down meniča. Ako šotek navrhol Lineárne regulátory sú v poriadku, ak vaše požiadavky na výkon nie sú tak vysoké a správne tepelné konanie prebieha. Odkaz na lineárne regulatator môže byť vybavený DAC, ak je k dispozícii, alebo len v jednom z radiče portov a vážený odpor rebrík. Môžete použiť jednoduchý odporový delič na meranie výstupného napätia pri zaťažení, je nutné vybrať pomer tak, že keď je na 18V Vo Vaše ADC nesmie vidieť viac než 5V, alebo čokoľvek, čo ADC môže vydržať. Pre meranie prúdu použiť 0,1% alebo lepšia 0,1-0,5 Ohm odpor v závislosti od hluku, ktoré sú vo vašom obvode, vyššia odolnosť v poriadku, ak poznáte typ záťaže napätí a prúdov budete dodávať. Pre kontrolu, len vzorku a napätie a prispôsobiť pracovný cyklus podľa toho môžete merať caliberation vyrovná počas testovania a neskôr programu do mikrokontroléru.

Ahoj chlapci! Vie niekto, ako vytvoriť blok Simulink previesť do binárneho kódu, tj z hodnoty 12V 4-bit, 12 9-bitov. Ďakujeme, že ste Kyle [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Mám na vytvorenie modelu systému pre digitálne riadenie prúdu s bitov a max napätie. pretože som vedieť, výstup v binárnom kóde pre svoju DPWM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back