Buck indukčné meranie prúdu

N

niks

Guest
Ahoj, čo je správna metóda merania prúdu v induktora synchrónny citcuit regulátora Buck? Vďaka vopred Niks

Myslím si, že môžete použiť jeden z CT (prúdu), alebo malý odpor, v Seri s cievkou

využitia CT (prúdu), je lepšie voľbou, pretože indukčnosť je reaktívna a nárast súvisiace komponenty a spínacie regulátor je použitý tento jav ... tak použitie sily odporu by zaviedla obmedzenia ....

Pridal som pocit odporu ešte pred cievky. Snažil som sa testovať cez to, ale nie som schopný sa dostať očakávaný priebeh.

V čom je problém, ktorý sa pozeráte na priebeh .... Môžete mi prosím odošlite obvodu a priebehy ..... , Aby sme mohli pochopiť váš problém lepšie ....

Pripojenie môjho obvodu. To je 12 až 5V/100mA regulátor Buck. Vlastne som chcel merať, či môj skratový prúd je obmedzený na 100 mA, alebo nie. Tak prosím, pomôžte mi, merať indukčný prúd. 1. štvrťrok sa poppulated.

Chcem priebehu máš a koľko sa líši od očakávaného priebehu .... aj to, čo odpor hodnotu, ktorú ste použili, a nástrojom k získaniu signálu ....

Môžete cítiť pokles IR tranzistora PMOS, a toto napätie môže byť premenený V / I prevodník získať aktuálne indukčný prúd.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back