brána vodiča a ochrana okruh pre IGBT.

A

aliraza786

Guest
Ja používam 80N60 IGBT riadiť svoj induktívna záťaž odporu 6 ohm .. aj použitie 4N25 OPTOCOUPLER riadiť bránu použiť aj 20 voltov napájanie pre brány ... Systém je napätie 300volts DC .. aj dať impulz k bráne IGBT pre 100ms len ... môj obvod pracuje skvele, ale po takmer 1,5 deň IGBT vyhorel teraz kolektor a emitor je skratovaný vnútorne ... aj použitie komutačná obvod a bezplatné dióda na ochranu .. ale zase IGBT zlyhá ... láskavo sprievodca mi, ako môžem zlepšiť svoje brány vodiča a ochranné obvody vďaka :)

Ahoj aliraza, pre riadenie IGBT je lepšie použiť IR2110, že môžu pracovať aľ 500V na vysokej strane. je Váš náklad motora, ak áno, potom by ste mali zahrnúť mäkký štart v obvode. datasheet pripojený. pokiaľ ide o zviera

Má IGBT prehriatiu pred poškodením? Obvod bol spustený po celých 1,5 dni? Všeobecne platí, že pre ochranu, môže brána a emitorom odpor paralelne s Zenerove použiť.

vďaka za doporučných picgak som sa rozhodol použiť odporúčanú chip :) Tahmid pane, čakám na teba ... vďaka za vašu odpoveď ... Len som prepnúť na 100 ms, takže to nie je teplo .. keď to riadne fungovanie .. aj prepínať mnohokrát za 1,5 dní ... nie všetky čas ... a ešte jedna vec, ktorú som sa rozhodol použiť IR2110 čipovej veľa ľudí hovorí, že je veľmi ťažké riadiť v súčasnej dobe študujem v aplikačných poznámkach. Môžem použiť jednu vysokú bočnú ovládač pre môjho obvodu.? i vec, vysoká strane vodiča je lepší pre indukčné záťaže .. čo o ​​tomto obvode aj nájsť na nete .. čo je použitie svorky obvodu.? to, že lepšie obvod riadiť.? [COLOR = "silver"] --- Aktualizované --- [/COLOR] láskavo pomôžte mi pri výpočte IR2110 boot straping kondenzátor ..

Ahoj aliraza, Moje vedomosti v teórii je obmedzená lipneme na praktické, myslím, že pán Tahmid môže vás lepšie v teórii, nejaký spôsob, ako prikladám ďalší list dúfam, že to môže vyriešiť váš zavádzacie kondenzátor problém. ak môžete odoslať obvod použitý v IGBT vodiča fáze, ktorú ste použili predtým, môžeme nájsť riešenie pre to. pokiaľ ide o zviera

Uvedené žiadosti bola prezentovaná ako nízku bočné spínač v paralelných vlákien, a preto nebude používať Bootstrap ... IR2110 dá ešte použiť ako nízku bočné prepínače.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back