Book recomanedations pre začínajúcich Layout inžinier

N

NightHawk_099

Guest
Im uvádza novú prácu ako vysoko výkonné analógové rozloženie inžinier, a ja si chcú zlepšiť svoje vedomosti v tejto oblasti.Im začiatočník na túto tému, a bude navždy gratefully, keby ste mohol odporučiť knihu alebo dva sa týkajú vysoko výkonné analógové ciruit rozloženie.Mám dobré zázemie v oblasti elektroniky, som dont viem veľa o rozloženie techniky.

Díky moc.

NightHawk_099 Napísal:

Im uvádza novú prácu ako vysoko výkonné analógové rozloženie inžinier, a ja si chcú zlepšiť svoje vedomosti v tejto oblasti.
Im začiatočník na túto tému, a bude navždy gratefully, keby ste mohol odporučiť knihu alebo dva sa týkajú vysoko výkonné analógové ciruit rozloženie.
Mám dobré zázemie v oblasti elektroniky, som dont viem veľa o rozloženie techniky.Díky moc.

Ahoj, ako je uvedené v predchádzajúcom maile, v analógových usporiadanie, prax je dôležitejšia.Sa môžete obrátiť "umenie analógové layout" Alan Hastings, kapitoly o odpor a kondenzátor zhoda, témami elektrónové migrácie, ir drop atď ne neskúšaj čítať celú knihu priamo na začiatku.Tam tiež dve dobré knihy od Judy Saint maska na rozvrhnutie a dizajn.Oni sú naozaj dobré knihy začať.
Vyhľadávanie na webe pre témy, ako napr odpor, kondenzátor alebo tranzistor zhoda.Tam by mala byť dobrá suma pdf dokumenty sú k dispozícii.
Snažte sa pochopiť vaše procese, aspoň vo vysokej úrovni.
Pozdravy,

Vďaka za vynikajúce Recomendations.
renwl:

Nemohol som nájsť knihu, ktorú ste sugesto (umenie analógového dispozičného riešenia), ale našiel veľmi podobná.The Art of Layout Analog Alan Hastings.Máte na mysli, že knihu?

Díky moc.Máte pravdu ...prax je veľmi dôležitá, a jeden z thigs potřebuju víc.Mohli by ste mi nejaký bod excersises a veci, ktoré sa uvádzajú príklady a tak.Mám nejaké vedomosti Comon centroid, stráž krúžky, tienenie, conciderations redukcia šumu, kondenzátor a odpor zhoda, epitaxných procesu a tak, ale len theroy, desperedly potreba trochu praxe.

Ak máte akékoľvek ďalšie knihy odporučiť, bol by som veľmi vďačný.

Prejsť na domovskú stránku Franco Maloberti alebo sa snažiť získať jeho papier, píše niečo o zmiešaných signálov layout

Hi NightHawk_099,
Nájdete tu knihy:

The Art of Layout Analog Alan Hastings
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=90857&highlight=alan hasting

Môžete skúsiť Judy svätých kníh pre ďalšie praktické tipy.Predpokladám, že pracujete v kadenciu prostredí.Potom môžete zaregistrovať sourcelink.cadence.com.Poskytuje nástroj súvisiace pomoc.Môžete si stiahnuť všetky používateľské príručky a všetky z tejto stránky.

V rozvrhnutie práce, je rovnako dôležité mať dobré znalosti svojho životného prostredia EDA a nástroje.Pokúste sa vytvoriť si odborné vedomosti v oblasti nástrojov najskôr.Predtým Cadence použité na mnoho študijných materiálov na podporu CRETE mieste.

Pre rozvrhnutie prax, I ll vám odporúčame prejsť rozloženie, Konžskej demokratickej republike, LVS, RCX zo striedače prvý.Potom to isté pre jednoduché brány.Potom skúste op-amp.Ako si zvýšiť veľkosť bloku, mali by ste sa viac zamerať na podlahe plánovanie.Mali by existovať nejaké databázy dostupné vo vašom tíme NR sám.Snažte sa pochopiť rozloženie a rozpoznať rôzne tranzistory porovnaním s schéme.To bude dobré cvičenie pre vás na začiatku.

Pozdravy,

hi skúste CMOS layout design by dan cliente je užitočné

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back