Bluetooth / 802,11 zabudovateľný modul

Z

zekabra

Guest
Ahoj, ja som v súčasnej dobe pripravuje na krátku vzdialenosť telemetrický systém, kde je potrebné vysokorýchlostné rádiové spojenie. Chcel by som využiť Bluetooth alebo 802.11 štandardov. Má niekto sugestion pre Plug and Play, low-cost, minimum-sila Bluetooth alebo 802.11 zabudovateľný modul? S pozdravom

Ak ich nemáte k ich používanie, vyhnúť sa tak. Štandard je pekný, ale budete musieť vysporiadať nielen s FCC, ale aj qulifications ktorý stál $$$$. bd_

otázku, či už má vstavaný modul certifikáty svoj produkt musí byť držiteľom preukazu znova?

Nasledujúci firmy vyrábajú čipové sady pre 802.11a/b/g: Intersil, Atmel, TI, Agere, Broadcom, Marvell, AMD, RFMD, Atheros Communications, Infineon, Envara Všetky poskytujú nejaké vývojový kit, ktorý vás dostane začal rýchlo, ale väčšina z nich nebude obťažovať hovoriť k vám, ak sa jedná o veľký objem (na 10ks) projektu. Pokiaľ ide o osvedčenie, sú tieto uvedené na výrobku, a nie na čipu alebo čipové sady, takže ak sa chystáte na plný OEM riešenie, budete musieť prejsť procesom.

Domnievam sa, že ak sa nezmení modul (napr. pridaním externej antény), nepotrebujete ďalšie certifikáciu. Na dodávateľa časti bude odpovedať na túto otázku, bez poplatkov a pravdepodobne dodávky certifikácia čísel, ktoré môžete použiť vo svojom produkte.

Dobrý deň mám záujem o nejaké pripravené na použitie bluetooth modul. Nejaké návrhy?

Implementácia Bluetooth je nákladná záležitosť. Dokonca aj keď si založiť návrh na kvalifikovanom modul s kvalifikovanou stack a antény, stále musíte prejsť nejakou certifikáciou. Ak vyvíjate veľký objem tovaru, môžete absorbovať náklady. Ak vyvíjate niečo v malom množstve môžete nájsť kapitálových výdavkov pre vývojové nástroje atď príliš vysoká. JJ

Vy, ktorí chcú povinné Bluetooth, alebo stačí použiť 2.4G ISM pásmo? Ak posledný, skontrolujte severských a Chipcon 2.4G čipy, oni sú skvelé. Majú rýchlosť prenosu dát 1Mbit praskne! Asen 8)

Ako sa o 802,11 embedded rádio? Hľadám tú, ktorá je veľmi jednoduché. Vie niekto z jedného? Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back