Bitmapy do Pcad2000/2001/2002

P

Phil woz ere

Guest
Ahoj. Mám nahrané na MCU fileman malý freeware modul, ktorý pracuje s Pcad importovať bitmapové obrázky na Pcad PCB. Je to dobré pre import vaše logo, aj keď dovezeného prvok môže byť veľký, že vám dá dobrú plán pre kopírovanie. Veľa šťastia, Phil. : D

Môžete nám dať viac informácií o tom, ako využiť tento nástroj. Má prevádza BMP súbor na PCB, alebo len vloží obrázok existujúcich PCB? Po inštalácii som sa dostal iba jeden exe súbor, mravec sa hovorí Chyba pripojenia.

[Quote = Borber] Môžete nám dať viac informácií o tom, ako využiť tento nástroj. Má prevádza BMP súbor na PCB, alebo len vloží obrázok existujúcich PCB? Po inštalácii som sa dostal iba jeden exe súbor, mravec sa hovorí Chyba pripojenia. [/Quote] Dobrý deň Ospravedlňujeme sa, ale musíte mať PCB otvoriť pred spustením tohto nástroja. Nemal som s tým veľa problémov, ale to je to, čo robím. Upozorňujeme, že offsety sú v tis (MILSETom) nie je metrický. Musíte použiť posun x = y = 1000 a 1000 alebo na obrázok sa zobrazí ze v ľavom dolnom rohu pracovnej plochy. Phil. :?

THX, našiel som to isté. Tento konvertor je vhodný iba pre malé obrázky (logo). Mám záujem o dovoz veľkých BMP priamo do PC @ d. Teraz som najprv previesť pcb.bmp s pr0tel meničom, otvorte ju pr0tel a exportovať ich ako PC @ d ASCII súboru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back