A
atferrari
Guest
Prehodnotenie binárne delenie algoritmu som našiel niekde v PIClist, neobvyklý opísal švédsky gentleman, ktorý sa nazýva to, komicky, "Keni, himalájske alebo ...". Pre zábavu, som implementoval 32/16-bits znamienka delenie sa slučkami ne-rozvinuté. Priložený PDF, popisuje algoritmus nasledujú dva príklady a svoj kód. Komentáre: a) 18F je podmienené vetvy Inštrukcie zjednodušiť veci veľa, sa v porovnaní s predchádzajúcim 16F rodiny. Strávil som rozhodne krátky čas pri písaní kódu, akonáhle prietok Diagrama bola zistená. b) Pri algoritmus vyžaduje "Getting hodnotu vo výške , alebo najbližšie nižšie dividendy", kód ide v skutočnosti na ďalšiu hodnotu okamžite výška dividend. Prečo? Vzhľadom k tomu, že spôsob, vieme určite, že je na čase začať s následnými substractions. c) Tento kód, ako je, má zhruba 700 cyklov pre najhorší prípad. To samozrejme nie je deterministický, pretože časy sa zdvojnásobí deliteľ, závisí priamo z dividend a deliteľ hodnoty. Zistil som žiadny dôvod, prečo ho používať inak ako pre zábavu. d) či je spôsob, ako zlepšiť to. Užíval som si to.