Bezradný dievča potrebuje pomoc!

R

*Roxanna*

Guest
Ahoj všetci! Im začína školský projekt a mojím súčasným cieľom je kontrola LED lightup (pomocou Microsoft Visual C + +) pripojením k PC je cez sériové rozhranie. Moja otázka je, ako sa pripojiť sériový port konektor pre PC. Mám pripojte priamo k počítaču alebo si mám kúpiť kábel (a to spájkovacie práce) pre pripojenie? Vďaka

Ahoj Roxana, čo už máte svoje DB-9 s vami? Áno, môžete pripojiť priamo k portu COM.

U možno priamo pripojiť DB 9 konektory pre PC a druhý koniec u môžete pripojiť LED thorugh odporcov

Úroveň signálu na RS232 port piny sú +12 VDC alebo-12VDC. Bude to jednoduchšie použiť paralelný port PC, úroveň signálu 5VDC +. Nájdete na http://www.lvr.com/parport.htm pre vodiča na použitie paralelného portu

Myslím, že je v bezpečí aj COM port, ako vidím, jej testovacie okruh odporcov obmedzenia

Áno, paralelný port, je jednoduchšie použiť aj program. pre ľahkú prácu na projekte, ktorý by bolo lepšie, pomocou kábla medzi skúšobnej zostavy a PC, aj keď je možné pripojiť priamo s káblom sa uľahčuje hrať na stole.

Môžete použiť pre PS2 connnect k počítaču alebo klávesnicu tocontrol LED

U nemôže kontrolovať LED COM port, ako je sériový port. U paralelný port je možné použiť pre programovanie this.its je tiež jednoduché.

Môžete ľahko ovládať dve LED diódy so sériovým portom je RTS a DTR signál handshake výstup, ale riadiť štyri LED diódy by vyžadovalo osobitnú chytrosť. Typický sériový port výstupy na +10 V, keď "on", a na-10V, kedy "off". Mali by ste pridať diódy LED na ochranu pred nadmerným záverného napätia v stave "OFF".

Dobrý deň, Roxanna Je vaše meno perzské? Myslím, že je lepšie vidieť Mazidi knihy 8051, kde možno nájsť dosť informácií o sériový port piny, ak pošle bitstream z nich je v poriadku zapnutia LED, ale musí byť prúd asi 10 mA pre 5mm LED, takže si vybrať správny odpor. Napríklad 10V/10mA = 1kohm odpory. čau viva Persia

Ahoj Roxanna, sériový (COM) port má iba jeden prenos line. Takže ak budete chcieť použiť len LED diódy a rezistory paralelný (LPT) port bude viac dostačujúce. Ak ste však aj na LAN pomocou mikrokontroléru potom COM port bude vhodné. Inde niekto poznamenal, že je možné použiť ovládací liniek. To bude naozaj fungovať OK, tak nejaká chytrosť, je nutné, ale je to určite možné. Na zdravie Slayer

Sériové canonly jeden prenos line.you chcieť použiť len LED diódy a rezistory paralelný (LPT) port bude viac dostačujúce. Ak ste však aj na LAN pomocou mikrokontroléru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back