Bezdrôtové senzorové siete

R

Rizwanishaq

Guest
Môže niekto pomôcť, pokiaľ ide o "programovania plateforms a komunikácia runtime pre bezdrôtové senzorové siete"

Ahoj Rizwan, im si istý, čo sa pýtate, ale ak sa pýtate na "programovanie software", potom Yu to urobiť v Matlab a OPNET, alebo môže byť iné tiež. Uveďte prosím vašu otázku trochu viac, ak môžete. BR, Arif Khan

NS-2 a GlomoSim sú aj tu pre senzorových sietí. Tie sú zdarma.

Ahoj rezwan, musíte stanovené Vašu otázku, čo chcete. Ak chcete požiadať o platformu, potom môžete použiť java platformu pre programovanie. Ale ak chcete zvládnuť čidlo môžete použiť C. A za behu komunikáciu vidíte istý / Swan simulátora konkrétne sa môžete pozrieť istý / driver.udp.java programu pochopiť, ako uzol výmenu informácií.

Môže mi niekto pomôcť s ukážkou kódu pre multihop WNS buď pre NS-2 alebo Matlab. Vďaka

Tí, [url = http://pinnaclesecurity.com/motion-sensors.php] pohybové senzory [/url] bude úplne práca pre mňa. Vďaka za zdieľanie.

Chcem MATLAB kód pre zvýšenie bezpečnosti v sieti bezdrôtovým čidlom

Dobrý deň, chcel by som vytvoriť kompletný WSN systém pre domácu automatizáciu. Existujú knihy alebo návody, ktoré pomáhajú pri budovaní systému okruhy? Vďaka vopred ... Salma:)

Salma, aj OSO záujem robiť bezdrôtových senzorových sietí .... je u pošlite mi nejaké podrobnosti o tomto projekte? Díky moc

Ahoj ľudí robím majstrov projekt v červej diery detekciu útokov na bezdrôtové detekčné snímače networks.my prístup je založený na lokalizáciu uzlov. zatiaľ som lokalizované uzlov pomocou MATLAB. Ja som teraz zápasí s modelovaním útoku, ktorý sa týka spojenie dvoch uzlov, ktoré sú mimo komunikáciu range.is je možné to urobiť v MATLAB? please help

Ahoj môžete mi niekto ukážkový kód pre bezdrôtové senzorové siete (smerovanie alebo Mac protokol implemntation kód) v NS2 alebo MATLAB ... bolo by užitočné, aby som pokračoval vo svojej práci na projekte ... naozaj potrebujú pomoc! thnx pre čítanie ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back