BER pre použitie MIMO MATLAB

A

amir_rastegar2003

Guest
Ahoj mám otázku ohľadom simulácie MIMO MATLAB. Predpokladajme, že máme MIMO sysytem s N prenášať antény a prijímača M antény, a nech H je matica channek. Ak budeme Model H ako náhodné matice H: MXN a každý prvkov belows MID komplex gaussian (0,1), budeme mať: Y = Hx + NN: hluk termín, ok, môj questioin je: ako môžeme pomocou tohto modelu získať BER? (V Matlab). Ak použijeme ", rand (1,1) pre každý prvok v H, bude BER líšiť pre každý kanál realizáciu matice. Čo si Odporučiť?, Čo je skutočné skupinovej výnimke? Vďaka všetkým. Plz daj mi jednoduchý m. súboru.

Hi použite randn (m, n) u H. Máte pravdu. V blednutiu kanálu BER nie je konštantná. takže by ste mali priemer v čase.

[Quote = m_llaa] Hi použite randn (m, n) u H. Máte pravdu. V blednutiu kanálu BER nie je konštantná. takže by ste mali priemer v čase. [/quote] Vďaka za odpoveď, ale koľko je itretion enoiugh pre získanie presné odpovede? Díky moc.

www.matlabcentral.com----------> súbor excahnge nájdete to, čo chcete

Salam je formálne štatistika, ak vaše BER v poriadku 10 ^ (-n), mali by ste v priemere viac ako 10 ^ (n +1) symboly.

Ospravedlňujem sa, že nemajú Matlab súbor pre vás, ale môžem odpovedať na Vaše otázky a dúfam, že to pomôže. BER na simuláciu, aspoň budete musieť implementovať ekvalizér pre odstránenie všetkých interných antén presluchov. Pokiaľ ide o to, koľko iterácií je potrebné, okrem 10 ^ n ~ 10 ^ (n +1) thrumb pravidlá, musíme tiež vedieť, ako rýchlo sa nariadenie o skupinových výnimkách výsledok zblížiť. Spustite simuláciu a dlho udržať prehľad o všetkých výsledkoch nájsť iterácií vlastne chceme.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back