S
seemanta
Guest
Dobrý deň, som prototypovania malý projekt dolu na AT89S52 aj v budúcnosti. Teraz, ako som sa blíži dokončenie Mám na mysli otázky spotreby energie by som si s hotovými veci, ktorý pobeží na batériu. Doteraz som bol prototypovania pomocou hodnotiacej komisie, ktorá beží na 5 VDC napájanie. Takže som nemal žiadne problémy spotrebu energie. Avšak, za pár dní, kedy by som vytvoriť batériovo napájaný verziu svojho projektu, ako bude WRT spotreba? Akejkoľvek predchádzajúcej skúsenosti z jednej z vás ľudí tu? Mám v pláne použiť 4x1.5 VDC článkov v sérii, aby sa o 6 voltov. Môj projekt beží RTC a LCD. V podstate sa jedná o digitálne hodiny na 89S52 Micro. Tiež som premýšľal o pridanie teploty na DS18S20 teplotné čidlo. Bude to zbytočná? Ak má niekto v EDABOARD má skúsenosti s používaním AT89S52 pre aplikácie s batériovým skôr, potom by som Vám vďačný, vedieť, ako sa to hrá WRT spotrebu energie. ide, Seemanta PS Hľadal som v ATMEL webové stránky a zistil, že tam je AT89LP série, ktoré ponúkajú jeden cyklus výkonu a nízkej spotreby, ale po vykonaní nejaké otázky som zistil, že bohužiaľ LP séria nie je k dispozícii v Indii (Hyderabad) dodnes. Duh! : (