bandgap zomrieť zomrieť odchýlkou?

P

phononwang

Guest
Používam PMOS + nomata kaskády (non-operačný zosilňovač konštrukcie) + BJT 01:08 + R vysoko poly (šírka 8um) s R1 l = 32um * 6, R2 l = 32um * 29 realizovať bandgap. MOS, R a BJT za zodpovedajúce, ale zomrieť zomrieť odchýlka je príliš veľká skúška 35ea chip priemer výstupného napätia ~ 1.18V, ale 2ea> + 7% 6ea> + -5% 14ea> + 3% Naším cieľom je <+ - 3% **************************

Proces odchýlka je spôsobená predovšetkým tým, odpory v bandgap referencie circuits.Either ste zvolili nevhodný typ alebo proces je veľmi citlivý zomrieť zomrieť odchýlka odporu.

Prečo ste prijala operačný zosilňovač štruktúru? A vy pridať vyrovnávacej pamäte, ako dodať bandgap napätie dopredu?

Vďaka za Vašu odpoveď 1.It to 0.5um procesu. Mnohí návrhári si vybrať vysokú R poly pre bandgap, dokonca aj použiť iba width = 3um. Používam 8um, je to veľmi bezpečné pre porovnávanie. Vysoká R poly korenie model ukazuje + -20% odchýlka v S a F rohu, sa týka iba

[Quote = phononwang] som čítal nejaký článok metioned obloženie, ale hovoriť o tom, ako na to. Predpokladala som, že povedali: trim R. Ale Vref = VBE + (R2/R1) * Vt * ln (n) vzorec ukazuje, či sa rozšírenie pomer R2/R1. Áno, Vref zvýšiť, ale teplotná kompenzácia stratených i [/quote] pre bandgap design, som sa nejaký čas späť:. Bandgap ako DC výstup závisí na r2/r1. Tieto odpory sú veľmi náchylné na zmeny, takže pripojenie ďalších poly res prst do série s R2 a jeho skrat svoriek na najvyššej úrovni kovov (M5, M6) je skratovaný, že sa chová ako nulové ohm SIMS, po zhotovení ak sa zistí, že R2 decresed kvôli zmenám potom pomocou laserového orezávanie oblátky sme len topiť m5/m6 a že sa stáva súčasťou odpory R2 podobne sme otvorení odpor, ktorý môže byť skratované neskôr po zhotovení znížiť hodnotu R2 .. To je to, čo ja viem ABT orezávanie v bandgap. sa vykonáva u Monte Carlo simulácie vidieť vplyv variácií na bandgap výkon?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back