Bandgap sa zemný prúd je 1uA!

L

letan

Guest
Potrebujem navrhnúť bandgap sa zemný prúd je 1uA, používam tech TSMC0.25um. Kto mi môže pomôcť?

Byť konkrétnejší. Čo chcete vedieť? Čo ste už viete?

bandgap je to bežné v posledných IC designu. Myslím si, že je potrebné preskúmať na prvom mieste.

Prvý U prejsť návrh textu knihy analógových CMOS Ken martin

Potrebujete malý zemný prúd, aby sa zabránilo závislosti napájanie?

Áno, treba zemný prúd s pohotovostnom stave je 1uA. Budem navrhovať LDO. Kto môže mi ukázať doklady s bandgap CMOS? alebo okruh? Prosím, pomôžte mi. Thanhks.

Návrh stand-by obvod, ktorý umožňuje vypnutie prúdové zrkadlo, a preto vám veľmi nízky prúd ... Kde je problém ... Ospravedlňujeme sa nemôžem pochopiť váš problém jasne .. Pomohlo by, keby ste mohli jasne vysvetliť celý problém podrobnejšie ...

My bandgap so zemou prúdu naprázdno stavu (alebo v pohotovostnom režime) je 1uA.

Váš dotaz nie je dostatočne jasné, môžete určiť, že? Schéma vášho zapojenia je dôležité. prúd bandgap referencie, ktoré môžu byť upravené alebo odporu šírku vs dĺžka MOSFET závisí na štruktúre si introduced.it môže byť abtained ľahko prispôsobiť aktuálnym mirror.1uA nie je dosť malý pre nízke konštrukcie napájanie, najmä v oblasti energetiky management.You môže dostať easilly. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 50 sekundách: [/color] [/size] Váš dotaz nie je dostatočne jasné, môžete určiť, že schéma vášho zapojenia je dôležité?. prúd bandgap referencie, ktoré môžu byť upravené alebo odporu šírku vs dĺžka MOSFET závisí na štruktúre si introduced.it môže byť abtained ľahko prispôsobiť aktuálnym mirror.1uA nie je dosť malý pre nízke konštrukcie napájanie, najmä v oblasti energetiky management.You môže dostať easilly.

Potrebujem bandgap pre moje LDO sa: Vin rozsahu 3V -> 6V Vout = 1,2 V pohotovostnom stave, kľudový prúd je bandgap 1uA. To je môj bandgap obvodu.

Kľudový prúd je bandgap 1uA znamená bandgap'power spotrebu? Pokúste sa znížiť W / L, že sa opäť a dúfame, že vám veľa šťastia.

zemný prúd je 1uA, potom to, čo je vaše hodnota odporu? Myslím, že to bude viac ako 1M? isnot, že príliš veľký?

Vedeli ste napríklad zapnutie bandgap okruhu v pohotovostnom režime? Myslím, že vaše špecifikácia nie je nutné sa opäť zapne. Len spotreba možno bude kvôli spusteniu ciruit Akonáhle sa odrezať bandgap obvodu.

Prúd I1 = R1 je VTln10/R1, kvôli tebe 1uA sypply, dávam je 0.25uA, takže hodnota R1 je 239M. A tiež zmeniť valu R0 a R2. Vám odpor je veľmi malý!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back