Bandgap a konštantný gm

G

gilbertomaldito

Guest
Pouč ma prosím niekto, či môžem použiť bandgap k zaujatosti všetky napätia a prúdy, aby všetky moje okruhov, pretože je teplotne nezávislá a nezávislý proces, ako "konštanta GM". Mám veľký problém s mojím stálym okruhom GM, pretože zmena odporu procesu. moja žiadosť: rampa generátor, tepelné vypnutie obvodu

[Quote = andrew_matiga] Mám veľký problém ... kvôli odporu procesu zmeny. [/quote] Váš návrh by mal spoliehať na odporu pomery , nie na absolútne hodnoty rezistorov.

BG je obvykle V referencie, ale aj pre súčasné zaujatosti správanie závisí od štruktúry s pozitívnym tepl. čo. alebo nulové teploty. čo. konštanta GM bias väčšinou pozitívne temp. čo. ako prúd v Bulharsku a GM metódy sa menia s absolútnou hodnotou r.

Ako môžem / získať aktuálne referenčné nezávislé spracovania a teploty .. please help ... : (

[Quote = andrew_matiga] Ako môžem / získať aktuálne referenčné nezávislé spracovania a teploty .. please help ... : ([/Quote] S dostatočne presné bandgap referencie a externý teplotnou kompenzáciou odporu S Vnútorné teplotnou kompenzáciou odpory (vyváženie pos. A neg. TC rezistorov), môžete sa pustiť do (niekoľkých) 100 ppm / K a 1000 ppm za niekoľko 3σ procesu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back