AVR programátor problém

R

RollingEEE

Guest
Ahoj, som Peter Fleury je programátor pre AVR na Vero doske. Pony prog nerozpozná to. Asim A ISP môžu čítať s tým, ale nedá zapisovať čokoľvek. Môže niekto prosím, povedzte mi, čo sa deje

Pýtal ste sa zámok bitov Normálne, ak môžete čítať z čipu, potom to nebude mať žiadny problém s písaním. (Myslím, že váš programátor je v poriadku, problém je inde) Nandhu

No, technicky vzaté, môže písať, ale ak auto overiť, je stále aktívny, potom sa to dá overiť chyby. A aj keď som sa napísať program (s automatickým overiť vypnutý), potom napísaný program nejako automaticky zmení, hexadecimálny kód je úplne iný a odpadkov, keď je čítať znova.

100K pull-up rezistor na MISO linky zdá trochu veľký. Ja by som túto hodnotu znížiť o cca 1 / 2. Prekontrolovať všetky spájkované spoje a spojenia. Má 74125 čip mať dobrý, čistý zdroj +5 V? Sú riadenie umožňuje na pinoch 1,4,10 a 13 napojené v správnom poradí? Nikdy som používal túto verziu programátor. Mám naprogramovať veľa častí pomocou jednoduchšiu verziu, ktorá používa len diódy a odpory. Dude AVR programátor, ktorý je súčasťou balíka WinAVR podporuje množstvo z nich. Vďaka jednoduchšie programátorov, musíte sa uistiť, že paralelný port je nastavený na správny režim v BIOSe. S programátorom Peter je to by nemalo vadiť. Avšak, ja by som ešte skúsiť iné nastavenie v BIOSe pre istotu. Zvyčajne existujú tri alebo štyri rôzne režimy. Tiež musíte sa uistiť, že nejaký iný softvér, ako je ovládač tlačiarne nie je chytil niektoré dáta. Uistite sa, že nič iné sa pokúša použiť port.

Nebudete tomu veriť. Programátor je v poriadku. Len som zmenil PC a fungovalo to. Myslím, že môj paralelný port nie je funkčná.

Skontrolovali ste nastavenia paralelného portu EPP alebo ECP Nandhu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back